Σελίδες

About

15 Ιανουαρίου 2013

Νίκη του ΓΑΣ Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του A.O.K«Ίκαροι» Γιαννιτσών


Με νίκη προχώρησε σε έναν ακόμη αγώνα για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος παίδων της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το παιδικό τμήμα μπάσκετ του “Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών” κερδίζοντας την περασμένη Κυριακή 13/01/2013, στο κλειστό γυμναστήριο των Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» την ομάδα του  “Α.Ο.Κ Ίκαροι”, με σκορ 100-21.

Έχοντας μεγάλη διαφορά δυναμικού οι “μικροί” παίκτες του “Μέγα” επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και κατάφεραν με όπλο τους την πάρα πολύ καλή άμυνα αλλά και την ταχύτητα στην επίθεση να έχουν ένα εύκολο πρωινό.


Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής του «Μέγα», Κώστας Χατζηαντωνίου, τόνισε :

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την νίκη τους.
Δεν μπορούμε να κάνουμε κριτική στο παιχνίδι γιατί η διάφορα δυναμικού ήταν μεγάλη. Οι αθλητές μας δουλεύουν πολλά χρόνια μαζί και έτσι έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο που προσπαθεί να είναι πάντα ανταγωνιστικό. Βέβαια παιχνίδια σαν το σημερινό δεν νομίζω ούτε ότι μας βοηθάνε ούτε ότι μπορούν να μας κάνουν καλύτερους.
Όπως όλα δείχνουν θα καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος που ήταν ο αρχικός μας στόχος αλλά εκεί μας περιμένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να προετοιμαστούμε ακόμα ποιο σκληρά για να τα καταφέρουμε».

Τα δεκάλεπτα:  37 – 00,  12 – 05, 15 – 06, 36 – 10.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Κ. Χατζηαντωνίου): Πανόπουλος Γ., Ιατρόπουλος Δ., Μιχαηλίδης Χ., Κοσμίδης Ε., Χρυσοχόου Θ., Μπουτάκης Κ., Ζουμπουρτικόυδης Ε., Κακουλίδης Χ., Καλτσίδης Α., Γιαννόπουλος Α., Κομκής Α., Ρούσης Δ.

Α.Ο.Κ. Ίκαροι:
(Προπονητής Θ. Σερέτης):  Κενανίδης Χ., Τόσιος Κ., Σπόντης Α., Βελισκάκης Χ., Κάμτσης Α., Παρασκευόπουλος Γ., Τζιτζίκας Α., Χατζηδήμου Ι., Αχλατλής Χ., Καράμπελάς Χ., Θωμαίδης Α., Πατσάνης Θ.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr