Σελίδες

About

12 Ιανουαρίου 2013

Aπο Δευτερα τα σπουδαια για την Αναγεννηση.

Εν μέσω πολλών εξωαγωνιστικών προβλημάτων και αβεβαιότητας, η Αναγέννηση Γιαννιτσών ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Οι Νίκος Παναγιωτίδης και Γιώργος Φοιρός παραμένουν στα πόστα τους σε αυτή τη φάση, αλλά γνωρίζουν ότι το ρόστερ θα αλλάξει ριζικά από Δευτέρα, με νέες αποχωρήσεις παικτών (Μπουτζίκος και Στεργίδης στη Δόξα Δράμας, Ντατίδης κοντά στον Ηρακλή, ενώ εσχάτως φέρεται να ενδιαφέρθηκε για τον Λαμπάκη ο Πανσερραϊκός). «Κλειδί» για το μέλλον των κυανόλευκων είναι φυσικά αν εξασφαλίσουν άμεσα ενημερότητα, για να ολοκληρώνουν τυπικά τις μεταγραφές που συμφωνούν και να αποκτούν δικαίωμα συμμετοχής οι παίκτες (για παράδειγμα κλεισμένοι είναι οι Σκαθαρούδης, Βλαχόπουλος, Σαμαρόπουλος και πολύ κοντά ο Μάνος της Βέροιας και ο Ιταλός Κουνσόλο, με τον Νομπρέγκα Ντα Σίλβα να χάνεται και να οδεύει προς Επανομή).


Τα νέα ονόματα που έρχονται στο προσκήνιο είναι αυτά των Γιώργου Καμπάνη (φωτό)
http://www.mikriliga.com/portal/tcache/thumb_htop_1357995856_3.jpg και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, που έπαιζαν στον Αγροτικό Αστέρα φέτος (Δ΄ Εθνική), θεωρούνται ταλέντα και είναι προσωπικές επιλογές του τεχνικού συμβούλου, Γιώργου Φοιρού. Μάλιστα, οι δυο νεαροί γυμνάζονται ήδη με την Αναγέννηση και σύντομα αναμένεται να υπογράψουν. Ο Καμπάνης είναι 22χρονος κεντρικός χαφ και αγωνίστηκε στα Γιαννιτσά και πριν μια τριετία, ενώ ο Παπακωνσταντίνου είναι 18χρονος αριστερός εξτρέμ.

Για επέμβαση ο Καραογλανίδης

Στα αγωνιστικά, ο Κώστας Κυριακίδης ήταν καλύτερα και μπήκε στην αποστολή των κυανόλευκων για το ματς με τα Ψαχνά, ενώ επανέρχεται από τιμωρία ο Σκέμπης. Πάντως, θα καθυστερήσει για δυο μήνες η επάνοδος του νεαρού τερματοφύλακα, Αβραάμ Καραογλανίδη, που θα υποβληθεί τελικά σε επέμβαση για ρήξη συνδέσμου στην ποδοκνημική και συνεπώς αν αποχωρήσει ο Λαμπάκης θα αναζητηθούν δυο πορτιέρο (μόνος διαθέσιμος θα είναι ο νεαρός Ιορδάνης Ζαχαριάδης). Επίσης, έγινε γνωστό ότι παραμένει κανονικά στο πόστο του ο γυμναστής, Μιχάλης Δαρδανελιώτης, ενώ στην αποστολή για το ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών μετέχουν οι Λαμπάκης, Σκέμπης, Τσιάμης, Σπαθάρας, Χατζόγλου, Σερέτης, Ντατίδης, Γιόγιος,
Στεργίδης, Καρακάσογλου, Χαρμάνας, Ζαχαριάδης, Κυριακίδης, Μπουτζίκος, Μερακλής, Καρπαθάκης και Σιδηρόπουλος.