Σελίδες

About

10 Ιανουαρίου 2013

Kαζανι που βραζει η ομαδα της Αναγεννησης.Το σκεφτεται και ο Παναγιωτιδης

Μπαρούτι μυρίζει η ατμόσφαιρα στην ομάδα της Πέλλας και την Πέμπτη δεν έγινε προπόνηση, μετά από ένα μικροεπεισόδιο που είχαν ο γενικός αρχηγός, Χρήστος Καραογλανίδης, με τον γυμναστή,
Μιχάλη Δαρδανελιώτη. Το κλίμα ήταν τεταμένο, ενώ επιβαρύνθηκε από τις τάσεις φυγής ορισμένων παικτών. Συγκεκριμένα, οι Λυμπέρης Στεργίδης και Νίκος Μπουτζίκος επικαλέστηκαν προσωπικούς λόγους για να απουσιάσουν από το πρόγραμμα, αλλά σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες βρέθηκαν στην… Αθήνα, για να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις για λογαριασμό άλλης ομάδας και συγκεκριμένα της Δόξας Δράμας (οι «Μαυραετοί» φέρονται να τους θεωρούν… σίγουρους, παρότι δεσμεύονται με συμβόλαιο)!


Προς Ηρακλή ο Ντατίδης

Επίσης, ο Γκέρμαν Ντατίδης φέρεται να επιθυμεί τη μετακίνησή του στον Ηρακλή (έπαιξε και παλιότερα στον «Γηραιό»), ενώ ο τεχνικός σύμβουλος των κυανόλευκων, Γιώργος Φοιρός δήλωνε: «Όσοι έφυγαν, έφυγαν. Δεν θα διαλύσουμε την ομάδα! Δεν φεύγει κανείς άλλος».

 
Τάσεις φυγής από Παναγιωτίδη

Την ίδια στιγμή, ο τεχνικός της Αναγέννησης, Νίκος Παναγιωτίδης, εκμυστηρεύτηκε  την πρόθεσή του να παραιτηθεί την Παρασκευή, νιώθοντας… σκασμένος απ’ όσα συμβαίνουν, ανεξάρτητα με το αν παραμείνει ο Φοιρός ή όχι και μένει να διαφανεί αν υλοποιήσει άμεσα αυτή την πρόθεσή του ή μεταπειστεί και συνεχίσει.


Πέλκας: «Να μας φέρνουν λεφτά!»

Εξάλλου, ο αντιπρόεδρος, Θωμάς Πέλκας, υποστήριξε: «Η διοίκηση την Παρασκευή θα μαζέψει τους παίκτες να τους μιλήσει. Ως την Κυριακή πρέπει να μείνουν και να παίξουν. Τη Δευτέρα όποιος θέλει φέρνει πρόταση με λεφτά και… αποχωρεί! Προσφυγή δεν μπορεί να κάνει κανείς, είναι πληρωμένοι. Μόλις παίρναμε λεφτά από επιχορηγήσεις, αλλά και από τα έσοδα της μεταγραφής του Φάμπιο στον Ατρόμητο, τα δίναμε στους παίκτες. Ας χτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Ο Λάκης Καραογλανίδης μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει, βρέθηκε χρεωμένος και δεν μπορεί να κάνει ούτε μπρος, ούτε πίσω. Οι μικροπρέπειες, τα λάθος σκεπτικά και τα… καφενεία κουράσανε στα Γιαννιτσά. Όποιος θέλει, ας κάνει γραπτή και επίσημη πρόταση να αναλάβει την ομάδα. Κανείς όμως δεν μπορεί αν το κάνει, όλα ήτανε στα λόγια για να αλλάξει η διοικητική σκυτάλη, εγώ ο ίδιος είχα μεσολαβήσει για ενδεχόμενη αλλαγή. Με τόσα έξοδα για ασφάλιση παικτών και για διαιτητές, δεν είναι εύκολο να βρεθεί ενδιαφερόμενος βέβαια. Αυτά ας τα αντιληφθούν λίγο και οι παίκτες».

Εκτός ο Κυριακίδης, ευχαριστεί ο Ιορδανίδης

Εξάλλου, για το παιχνίδι με τα Ψαχνά δεν υπολογίζεται ο Κώστας Κυριακίδης, αφού ο νεαρός δεξιός μπακ υπέστη τράβηγμα, ενώ επανέρχεται από τιμωρία ο Νίκος Σκέμπης. Τέλος, ο 23χρονος μέσος, Γιώργος Ιορδανίδης, που συνεχίζει την καριέρα του στον Παναιτωλικό, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια για τη συνεργασία τη διοίκηση, τους Νίκο Παναγιωτίδη, Γιώργο Φοιρό, τον γυμναστή, Μιχάλη Δαρδανελιώτη, τους πρώην συμπαίκτες του, αλλά και τον κόσμ