Σελίδες

About

23 Ιανουαρίου 2013

ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Στην τελική φάση της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. για τα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ


Στην τελική φάση της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. πέρασε το εφηβικό τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.
Σε αυτή την φάση παίρνουν μέρος έξι σύλλογοι της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., (ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών - ΣΦΚ Πιερικός-Αρχέλαος Κατερίνης – ΑΣ Φίλιππος Βέροιας – ΑΣ Πανεδεσαικος Έδεσσας- ΓΑΣ Μελίκης – ΑΕ Βατανιακού Σάρισα Πιερίας) που θα αγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών για τον δρόμο που οδηγεί στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος των ομάδων της Μακεδονίας, που θα γίνει τον Απρίλιο στην Θεσσαλονίκη.

Σε δήλωσή του ο προπονητής του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών κ. Φώτης  Δημητριάδης, τόνισε: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά για όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στο εφηβικό πρωτάθλημα, καθώς οι περισσότεροι παίχτες είναι μαθητές της Γ΄ λυκείου και η συγκεκριμένη σχολική περίοδος, όπως καταλαβαίνετε, είναι καθοριστική για το μέλλον τους. Έτσι λοιπόν, όπως είναι φυσιολογικό, φέτος ρίχνουν σχεδόν όλο το βάρος τους στα μαθήματα τους.
Παρά λοιπόν τις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν, τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να καταφέρει η ομάδα να προκριθεί στην επόμενη φάση. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν και στη συνέχεια να κάνουμε το ίδιο, επιδιώκοντας η ομάδα μας να καταλάβει την καλύτερη δυνατή θέση.» 



Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr