Σελίδες

About

23 Ιανουαρίου 2013

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Ηλιάνα Λαγομάτη


Ανέλαβε τα καθήκοντά της η νέα πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) κ. Ηλιάνα Λαγομάτη, η οποία, αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και ενημερώθηκε, σε πρώτη φάση από τους εργαζόμενους, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Γρηγόριο Στάμκο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και μου ανέθεσε τα καθήκοντα της Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Με όλες μου τις δυνάμεις και πάντα σε συνεργασία με τον δήμαρχο, τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ. της επιχείρησης και -φυσικά- τους εργαζόμενους σ΄ αυτή, θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ευκαιρία που μου δίνεται να προσφέρω στη διαμόρφωση της Κοινωνικής και Πολιτιστικής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής Πέλλας, αλλά και στην Ανάπτυξη του τόπου μας μέσα από το συγκεκριμένο σημαντικό θεσμικό ρόλο που αναλαμβάνω.
Μεγάλη είναι, επίσης, η ευθύνη της συνέχισης του σημαντικού  έργου που έχει προηγηθεί από την κ. Ερασμία Λούσπα, η οποία ανέλαβε να συντονίσει τα πρώτα βήματα της «Καλλικρατικής» ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. που προήλθε από την συνένωση πέντε διαφορετικών δημοτικών επιχειρήσεων, με τα δικά τους ξεχωριστά προβλήματα και το δικό τους ξεχωριστό έργο.
Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε, αλλά παράλληλα και σε μια εποχή κρίσης αξιών, η κοινωνική αλληλεγγύη και ο πολιτισμός, που  συνθέτουν την ισχυρή και διαχρονική μας ταυτότητα, αποτελούν την πυξίδα και τις βασικές μας προτεραιότητές μας στην λειτουργία της Επιχείρησης».
Να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. αποτελούν οι: Ερασμία Λούσπα (Αντιπρόεδρος), Απόστολος Ασλανίδης, Φίλιππος Μηλώσης, Νικόλαος Τσίτσος, Αναστασία Δεμερτζίδου, Δήμος Βουλγαρίδης, Παναγιώτα Φλήρη, Αναστασία Σαραφούδη, Παναγιώτης Σαραφούδης (πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γιαννιτσών) και Δημήτρης Μπουλουσάκης (εκπρόσωπος εργαζομένων).