Σελίδες

About

30 Ιανουαρίου 2013

Μεταγραφες - Αποχωρησεις


Περιμένει Βραζιλιάνο, υπογράφει ο Κέρι

Εξάλλου, τις επόμενες μέρες αναμένεται η άφιξη ενός Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου, που ενδέχεται να «κλείσει» στην ομάδα του Γιάννη Τζιφόπουλου, αν δεν υπάρξει εξέλιξη με τον Μεξικανό που ίσως έρθει μέσω Βέροιας

. Σε κάθε περίπτωση, την Τετάρτη αναμένεται να υπάρξει αίσιο τέλος με τον Λόρενς Κέρι, με τον 22χρονο πρώην επιθετικό του ΑΟ Χανιά να υπογράφει στην Αναγέννηση. Τέλος, «σφήνα» για τον Γιώργο Ζαγοριανό επιχείρησε να μπει ο Τηλυκράτης Λευκάδας, αλλά το θέμα δεν προχωρά, αφού κατατίθεται το δελτίο του έμπειρου επιθετικού με τα Γιαννιτσά.


Πολυ κοντα στον Θωμα Γκαρακλιδη βρισκεται η Αναγεννηση .
 
  Που το βράδυ της Τρίτης ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα της Πέλλας. Ο νεαρός αμυντικός την Τετάρτη αναμένεται να «σπάσει» το συμβόλαιό του με τη Δόξα Δράμας, στην οποία έπαιξε τον τελευταίο χρόνο (8 συμμετοχές πέρυσι στο β΄ μισό της σεζόν με τους «Μαυραετούς» στη Σούπερ Λίγκα) και ακολούθως θα υπογράψει στους κυανόλευκους, επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη. Ο Γκαρακλίδης, που ακόμα αγωνίστηκε σε Εδεσσαϊκό, Νίκη Πολυγύρου και Έβρο Σουφλίου, εκτός από το κέντρο της άμυνας μπορεί να βοηθήσει και στο δεξί άκρο, απʼ όπου αποχωρεί ο Νίκος Σκέμπης, για να υπογράψει την Τετάρτη στον Λεβαδειακό.
 
Τελος να σημειωθει πως η Αναγεννηση την Παρασκευη αντιμετωπιζει τον Ηρακλη και συμφωνα με δικες μου πληροφοριες αναμενεται να παρεφρεθουν αρκετοι φιλαθλοι του Ηρακλη.(Το παιχνιδι ειναι τηλεοπτικο και θα μεταδωθει απο συνδρομιτικο καναλι στης 14.30).