Σελίδες

About

31 Ιανουαρίου 2013

Και το ονομα αυτου Σαββας Κωφιδης

Εποχή Σάββα Κωφίδη ξημερώνει στα Γιαννιτσά, από το πρωί της Τετάρτης
, όταν έγινε γνωστή η φυγή του τεχνικού συμβούλου, Γιώργου Φοιρού. Ο 51χρονος τεχνικός όπως αναμενόταν έδωσε οριστικά τα χέρια με τον πρόεδρο της Αναγέννησης, Λάκη Καραογλανίδη, την Παρασκευή θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με τον Ηρακλή εντός έδρας και το Σάββατο  θα πιάσει και επίσημα δουλειά. Ο Σάββας Κωφίδης επιστρέφει στο προσκήνιο της προπονητικής, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να «χτίσει» μια ομάδα σχεδόν από μηδενικό βάση, έχοντας στο πλευρό του ως βοηθό τον Γρηγόρη Τσινό (παλιά δόξα των Παναθηναϊκού, ΟΦΗ, με προπονητική θητεία σε Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, Κοζάνη, τους Κρητικούς κ.α.). Ο Κωφίδης στο παρελθόν εργάστηκε σε Ηρακλή, Ξάνθη και ΑΕ Πάφου, ενώ εκτός από τον «Γηραιό» ως παίκτης είχε διακριθεί σε Άρη και Ολυμπιακό.



Τζιφόπουλος για γυμναστής!


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νυν τεχνικός της ομάδας της Πέλλας, ο Γιάννης Τζιφόπουλος, δεν αποκλείεται να συνεχίσει ως… γυμναστής (!), καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις από τον Άρη με τον Κωφίδη. Οι δυο άνδρες επρόκειτο να συναντηθούν το βράδυ της Τετάρτης στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα και όλα δείχνουν ότι σε κάθε περίπτωση ο Τζιφόπουλος θα βρίσκεται στον πάγκο την Παρασκευή για το παιχνίδι με τον Ηρακλή (ακολούθως είτε θα αποχωρήσει, είτε θα μείνει από άλλο πόστο).





Αναβρασμος στα μεταγραφικα....



Στα μεταγραφικά, την Τετάρτη ολοκληρώθηκαν τυπικά τέσσερις σημαντικές μεταγραφές. Αυτή του γηγενή στόπερ, Θωμά Γκαρακλίδη, με θητεία σε Εδεσσαϊκό, Νίκη Πολυγύρου, Έβρο Σουφλίου και Δόξα Δράμας , του Μεξικανού μέσου, Πέδρο Άρτσε, που ήρθε με υποσχετική από τη Βέροια (έκανε και προπόνηση, δείχνοντας καλά στοιχεία), αλλά και του 22χρονου Αλβανού μεσοεπιθετικού, Λόρενς Κέρι (με θητεία σε Βέροια, Ολυμπιακό Βόλου, Αλμυρό και εσχάτως Χανιά). Ο τέταρτος της… παρέας, που ήρθε τις τελευταίες ώρες στο προσκήνιο, είναι ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Μάρκος Φερνάντο Αντρεϊνι, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και έχει παίξει ξανά στη χώρα μας. Ο 30χρονος φορ στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Χαϊδάρι, Τρίκαλα και Σούρμενα, στο Περού με την Ντεπορτίβο Σαν Μαρτίν, αλλά και σε ομάδες της πατρίδας του. Παράλληλα, ματαιώνεται η έλευση του Βραζιλιάνου χαφ, Άλαν Ζούζι, αφού υπάρχουν πλέον αρκετές λύσεις στη θέση του (Κέρι, Άρτσε κ.α.) Τα περισσότερα νέα αποκτήματα αναμένεται να είναι διαθέσιμα για το παιχνίδι της Παρασκευής, για μια ριζικά ανανεωμένη πλέον ομάδα. Τέλος, η διοίκηση των Γιαννιτσών ευχαριστεί δημόσια τον φίλαθλο, Γιάννη Κεμεντσετζίδη για το δείπνο που παρέθεσε στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Αναγέννησης το βράδυ της Τετάρτης.



Τελος η Παε Ηρακλης ζητησε και πηρε 2000 εισητηρια για της αναγκες τον φιλαθλο της.Το αρνητικο ειναι οτι το παιχνιδι θα διεξαχθει την Παρασκευη 15.00 το μεσημερι και θα εχει τηλεοπτικη καλυψη.Κατι που ισως παιξει σημαντικο ρολο στην προσελευση αρκετων φιλων της ομαδος.Μιας και το παιχνιδι ειναι αρκετα κρησιμο και για της δυο ομαδες για διαφορετικους λογους.
Οσον αφορα της τιμες των εισητηριων αυτες εχουν ως εξης...
Γενικη εισοδο 10 ευρω 
Σκεπαστη         15 ευρω
Μαθητικο(!!!)    2 ευρω