Σελίδες

About

01 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ(15.00)

Σε ματαίωση οδηγήθηκε τελικά η μεταγραφή του Ανέστη Χατζηλιάδη στους κυανόλευκους, αφού η διοίκηση των κυανόλευκων δεν επιθυμούσε τελικά την απόκτησή του, ειδικά μετά την αποχώρηση του Γιώργου Φοιρού (αυτός φέρεται να εισηγήθηκε την έλευση του νεαρού).
Επίσης, με τα υπάρχοντα δεδομένα δύσκολα θα μείνει ως δανεικός από τον Λεβαδειακό ο Νίκος Σκέμπης και όλα δείχνουν ότι ο 20χρονος δεξιός μπακ θα ενισχύσει από τώρα την ομάδα της Βοιωτίας στη Σούπερ Λίγκα. Στα αγωνιστικά, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή, στον οποίο θα κάνουν ντεμπούτο αρκετοί παίκτες. Εκτός μάχης θα μείνουν οι τραυματίες Χατζόγλου (υπέστη υποτροπή), Καραογλανίδης και Λυσίτσας, ο στρατευμένος Σαπανίδης και ο ανέτοιμος Αντρεϊνι, όπως και ο Κέρι, που περιμένει την εκδίκαση της προσφυγής του κατά των Χανίων, για να μείνει τυπικά ελεύθερος και να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής. Στην αποστολή για τα Γιαννιτσά μετέχουν οι Λαμπάκης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Σπαθάρας, Γκαρακλίδης, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Καρακάσογλου, Άρτσε, Χαρμάνας, Ζαγοριανός, Ζαχαριάδης, Σαμαρόπουλος, Καπνίδης, Γιόγιος, Καρπαθάκης, Βλαχόπουλος, Σκαθαρούδης, Καμπάνης, Καραδήμος, Τσίλογλου (θα κοπούν οι τρεις). Το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν ο νέος προπονητής της Αναγέννησης, Σάββας Κωφίδης και ο βοηθός του, Γρηγόρης Τσινός, που από το Σάββατο θα αναλάβουν επίσημα τα καθήκοντά τους. 


Μικρα Μικρα
Να σημειωθει οτι στο σημερινο παιχνιδι η Αναγεννηση θα εχει πληρες ροστερ και παικτες που θα κοπουν απο την αποστολη.(Στα δυο τελευταια παιχνιδια η ομαδα κατεβηκε με 13 παικτες ετοιμοπολεμους).

Αρκετοι φιλοι του Ηρακλη θα παρεβρεθουν στον μεσημεριανο αγωνα οπως αλωστε και σε καθε αναμετρηση που δεινει η ομαδα του Ηρακλη στην πολη μας.

Ζητησε και πηρε 2000 εισητηρια η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τα οποια θα διατειθονται στην τιμη των 10 ευρω....

Απο την κερκιδα θα παρακολουθησε το παιχνιδι ο νεος τεχνικος της Αναγεννησης και ο βοηθος του.

Μονο η θεση 1 και η αμυντικη γραμμη εχει ξανα αγωνιστει σε ματς πρωταθληματος.  
  
Μια εντεκαδα παικτων θα φορεσουν για πρωτη φορα την φανελα της Αναγεννησης στο σημερινο αγωνα.