Σελίδες

About

14 Ιανουαρίου 2013

Δεν εχουν τελος οι αποχωρησεις για την Αναγεννηση

Παρελθόν για την ομάδα της Πέλλας αποτελούν από την Δευτέρα όπως αναμενόταν οι Γκέρμαν Ντατίδης, Νίκος Μπουτζίκος και Λυμπέρης Στεργίδης,
με αποτέλεσμα να συνεχιστεί η αποδυνάμωση του ρόστερ. Ο Νταντιδης(φωτο) θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή(Ητανε σημερα στης κερκιδες του Καυτατζογλειουntatidis-kauta.jpg), ο δεύτερος στη Δόξα Δράμας, ενώ ο τρίτος είναι ανάμεσα στους «Μαυραετούς» και την Κασσιόπη. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν αποχωρήσει άλλο στέλεχος, με τον γκολκίπερ, Χρήστο Λαμπάκη να ακούγεται ότι απασχολεί τον Πανσερραϊκό. Για την Αναγέννηση προέχει να εξασφαλίσει άμεσα ενημερότητα, για να ενισχυθεί και να έχει νέα πρόσωπα στον εντός έδρας αγώνα με τον πρωτοπόρο, Απόλλωνα Σμύρνης. «Κλεισμένοι» είναι οι Σαμαρόπουλος, Βλαχόπουλος και Σκαθαρούδης και κοντά σε συμφωνία οι Μάνος, Κουνσόλο, Καμπάνης και Παπακωνσταντίνου. Την Τρίτη ο Νίκος Παναγιωτίδης αναμένεται να δοκιμάσει… διψήφιο αριθμό παικτών στην προπόνηση των Γιαννιτσών, με την ελπίδα να προκύψουν «λαβράκια».
Τραγικη ειρωνεια.Επελεξα μια φωτογραφια απο το νικηφορο περασμα της Αναγεννησης μεσα στην Δραμα.Απο αυτη την φωτογραφια κανεις απο τους παικτες που διακρινονται δεν συνεχειζει στην ομαδα.Και δεν εχουν περασει παρα δυο μηνες.Τα σχολια δικα σας.