Σελίδες

About

24 Φεβρουαρίου 2013

ΛΑΡΙΣΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0 ΣΧΟΛΙΟ (AEL F.C. ARENA)


Λάρισα (Τίμος Καβακάς): Φιρινίδης, Παπαγεωργίου, Καρακώστας, Γιώτας, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Πόνσε, Σ. Κρητικός, Δεινόπαπας, Μπλέντι.



Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης):
Λαμπάκης, Καρλόπουλος, Βλαχόπουλος, Σερέτης, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης, Άρτσε, Καπνίδης, Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Σκαθαρούδης.


1-0 47' Τσιγκας με σουτ.
2-0 70' Δινοπαπας
3-0 73' Τσιαμης αυτογκολ  
 

Σχόλιο: Σημαντική νίκη στην προσπάθειά της να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα πήρε η Λάρισα που επικράτησε 3-0 της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Σαμαρόπουλου στο 32' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ωστόσο στην επανάληψη, οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ με γκολ με τον νεοεισελθόντα Τσίγκα (47') να αναδεικνύεται σε «χρυσή αλλαγή». Η ΑΕΛ «κλείδωσε» τη νίκη της στο 73' με το αυτογκόλ του Γκαρακλίδη, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ στο 80' με τον Δεινόπαπα. Ντεμπούτο έκανε για την ΑΕΛ ο τερματοφύλακας Φρινίδης. Tη νίκη των "βυσσινί" στιγμάτισε ο τραυματισμός του Πόνσε ο οποίος χάνει κατά πάσα πιθανότητα το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου.
 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαστακάς (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Χαδήμογλου, Περικλείδης (Μακεδονίας)


Κοκινη στο 33' λεπτο ο Σαμαροπουλος για την Αναγεννηση