Σελίδες

About

10 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΚΑΒΑΛΑ 0-2




(13' Εντιαγέ σουτ, 43' Ντόσης σουτ)

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Καρακάσογλου (46' Ζαγοριανός), Σερέτης, Γκαρακλίδης, Σαμαρόπουλος, Καπνίδης, Κυριακίδης (22' Βλαχόπουλος), Αντρεϊνι (69' Καμπάνης), Καρπαθάκης, Χαρμάνας, Σιδηρόπουλος.

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος):
Αποστολίδης, Παγώνης, Τριποτσέρης, Κάργας, Καλαγκάνης, Τάσιτς, Πλιάγκας (λ.τ 12' Κούτεφ), Μαραγκός, Ντόσης (88' Ρεβυθόπουλος),  Μπάρι, Εντιαγέ (46' Μπρατσιάνι).

Την ανοδική της πορεία συνέχισε η Καβάλα, η οποία επικράτησε στα Γιαννιτσά, 2-0 της τοπικής Αναγέννησης . Οι «Αργοναύτες» καθάρισαν την υπόθεση «τρίποντο» από το πρώτο 45λεπτο, με τους Εντιαγέ (13’) και Ντόση (43’) να πετυχαίνουν τα δύο γκολ που έκριναν την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι που δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στην επανάληψη, τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Σαμαρόπουλου στο 89'. Να σημειώσουμε ότι η ομάδα των Γιαννιτσών παρέμεινε για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη, μετρώντας έξι ήττες και δύο ισοπαλίες. ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκελής (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πατσιάς (Μακεδονίας), Λαφαντζής (Πιερίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σαμαρόπουλος - Μπάρι, Τάσιτς, Ν' Ντιαγέ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 89' Σαμαρόπουλος


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκελής (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πατσιάς (Μακεδονίας), Λαφαντζής (Πιερίας)


Επαφές με Ζουνίνιο Ρούσο τα Γιαννιτσά! 

«Παράθυρο» για μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής αφήνουν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, εκμεταλλευόμενοι την έξτρα προθεσμία για ελεύθερους παίκτες ως τη Δευτέρα. Συγκεκριμένα, παρά την παρουσία τεσσάρων επιθετικών, των Ζαγοριανού, Καπνίδη, Χαρμάνα και Αντρεϊνι, οι κυανόλευκοι «πολιορκούν» έναν ακόμα, τον Βραζιλιάνο, Ζουνίνιο Ρούσο (φωτό)! Πρόκειται για 31χρονο φορ, που… δηλώνει ελεύθερος και αν στείλει τα απαραίτητα έγγραφα ως την Κυριακή, η μεταγραφή του στην ομάδα της Πέλλας αναμένεται να προχωρήσει. Ο Ζουνίνιο Ρούσο έπαιζε για μια πενταετία σε ομάδες της Ρωσίας (Α΄ και Β΄ Εθνικής) και στο Καζακστάν, αλλά και στην πατρίδα του.



Πληρωμές και «δίψα» για νίκη

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι στα Γιαννιτσά υπήρξαν πληρωμές από τη διοίκηση του Λάκη Καραογλανίδη προς το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ το βράδυ της Παρασκευής παρατέθηκε δείπνο στην ομάδα. Η ψυχολογία είναι καλή στην Αναγέννηση, που ποντάρει στην ώθηση του κόσμου για να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από καιρό. Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Πέλλας… αγνοεί το τρίποντο εδώ και σχεδόν δυο μήνες, αφού συμπλήρωσε εφτά ματς χωρίς νίκη (η τελευταία ήταν εντός με τον Θρασύβουλο στις 2/12)!Ενω καταφερε να παρει δυο ισοπαλιες απο αντιπαλους που εχουν ως στοχο την ανοδο.Και αν ειχε και λιγο την τυχη με το μερος της θα μπορουσε να παρει και τους βαθμους της νικης μιας και εχασε πολυ καλες ευκαιριες.(Με Απολλων και ΗΡΑΚΛΗ αντιστοιχα)

Με απουσιες η αποστολη για το σημερινο παιχνιδι με την Καβαλα.

 

Στα αγωνιστικά, ο Σάββας Κωφίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σπαθάρα, Τσιάμη, Χατζόγλου, Αρβανιτόπουλο και Καραογλανίδη, στον στρατευμένο Σαπανίδη και στους Άρτσε και Κέρι, αφού δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους. Στην αποστολή των κυανόλευκων μετέχουν οι Λαμπάκης, Κυριακίδης, Βλαχόπουλος, Γκαρακλίδης, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Γιόγιος, Σιδηρόπουλος, Ζαγοριανός, Καπνίδης, Σκαθαρούδης (πιθανή ενδεκάδα), Ζαχαριάδης, Καρπαθάκης, Τσίλογλου, Καρακάσογλου, Χαρμάνας, Αντρεϊνι, Καραδήμος.

Οι τιμες των εισητηριων

10 ευρω γενικη εισοδο,σκεπαστη 15 ευρω.