Σελίδες

About

11 Φεβρουαρίου 2013

Σκημενα κεφαλια και μεταγραφη της τελευταιας στιγμης.

Προβληματισμός υπαρχει στα Γιαννιτσα όχι τόσο για τις απανωτές ήττες από Καλλονή και Καβάλα,
όσο για την κακή εικόνα της Αναγέννησης με τους Καβαλιώτες την Κυριακή. Οι κυανόλευκοι θα επιδιώξουν μια νέα αρχή στον κρίσιμο αγώνα στα Μέγαρα με τον Βύζαντα. Νέο πρόσωπο θα είναι ο Μεξικανός, Πέδρο Άρτσε, αφού ήδη εκδόθηκε το δελτίο του ταλαντούχου χαφ, ενώ θα επανέλθουν από τραυματισμό και οι Σπαθάρας, Τσιάμης, Σκαθαρούδης (είχε πρόβλημα στον τετρακέφαλο, χάνοντας τα δυο τελευταία ματς) και Γιόγιος (ενοχλήσεις στον κοιλιακό), που εκτιμάται ότι θα έχουν αποθεραπευθεί πλήρως.





Σε μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής προχώρησε η ομάδα της Πέλλας, αποκτώντας στο… φινάλε της έξτρα περιόδου για ελεύθερους παίκτες τον Κύδωνα Καρλόπουλου.(ΦΩΤΟ) Ο 23χρονος κεντρικός χαφ έχει τεθεί ήδη στη διάθεση του Σάββα Κωφίδη, αλλά ακόμα δεν ξεκαθάρισε πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά για να χρησιμοποιηθεί. Ο Καρλόπουλος στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Ολυμπιακό Βόλου, Εθνικό και Θρασύβουλο και θεωρείται γνώστης της κατηγορίας (συνολικά 38 συμμετοχές και τρεις με τον «Γηραιό» στη Σούπερ Λίγκα).

Αντίθετα, δεν προχώρησε η περίπτωση απόκτησης του 31χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Ζουνίνιο Ρούσο, με τον οποίο υπήρχε προφορική συμφωνία, αλλά δεν πρόλαβε να αποστείλει έγκαιρα την ελευθέρας του, ώστε να κατατεθούν τα χαρτιά του στην ΕΠΟ (πέφτει η αυλαία των μεταγραφών).