Σελίδες

About

02 Φεβρουαρίου 2013

Ωρα Κωφιδη για την Αναγεννηση

Έχοντας πάρει μια «γεύση» από τη νέα του ομάδα, στην ισοπαλία της Παρασκευής με τον Ηρακλή (0-0 εντός έδρας, μετά από καλή εμφάνιση και ενώ υπήρχαν αρκετές απουσίες), ο
Σάββας Κωφίδης πλέον… σηκώνει μανίκια και «στρώνεται» στη δουλειά για την ομάδα της Πέλλας. Ο έμπειρος τεχνικός είχε το Σάββατο την παρθενική γνωριμία και προπόνηση με τους παίκτες των κυανόλευκων (μαζί βεβαίως με τον άμεσο συνεργάτη του, Γρηγόρη Τσινό), ενώ είχε παράλληλα μια πρώτη ομιλία, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Το ποδόσφαιρο είναι χαρά και θέλω να το απολαμβάνετε. Θέλω να παίζετε απλά, χωρίς σκοπιμότητες. Έμαθα ότι είστε καλοί χαρακτήρες και ότι είστε κυρίως νέα παιδιά με φιλοδοξίες». Η καινοτομία που επιφέρει ο Κωφίδης στα Γιαννιτσά είναι η καθιέρωση πρωινών προπονήσεων (θα ξεκινούν 11.30), στο αγγλικό δηλαδή πρότυπο.

Ευχαρίστησαν τον Φοιρό, χαιρέτισε ο Τζιφόπουλος

Παράλληλα, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου τεχνικού τιμ, ο πρόεδρος της Αναγέννησης Λάκης Καραογλανίδης και ο αδερφός του Χρήστος (γενικός αρχηγός) ευχαρίστησαν τον Γιώργο Φοιρό για την προσφορά του, τονίζοντας ότι πρόσφερε πολλά, αλλά είχαν μια διαφωνία σε λειτουργικά θέματα και πως συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Επίσης, αποχαιρέτησε ο Γιάννης Τζιφόπουλος, που δεν θα μείνει τελικά στο τεχνικό τιμ και έτσι θα προσληφθεί άλλος γυμναστής.

Σε εξέλιξη οι πληρωμές, βλέπουν Καλλονή

Ταυτόχρονα, η διοίκηση των Γιαννιτσών ξεκίνησε από την Παρασκευή τμηματικές πληρωμές έναντι των οφειλομένων, οι οποίες θα συνεχιστούν τη Δευτέρα. Επίσης, την Κυριακή ο Σάββας Κωφίδης μαζί με ανθρώπους της Αναγέννησης θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Επανομής με την Καλλονή, για λόγους… κατασκοπείας, αφού η ομάδα της Λέσβου θα είναι ο πρώτος αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει, την Τετάρτη εκτός έδρας.

Πλήγμα με Σπαθάρα, ντεμπούτο για τρεις

Στα αγωνιστικά, ικανοποίηση επικρατεί για το θετικό ντεμπούτο των Καπνίδη, Σκαθαρούδη, Σαμαρόπουλου και Βλαχόπουλου κόντρα στον Ηρακλή, ενώ με την Καλλονή διαθέσιμοι θα είναι και οι Γκαρακλίδης, Ζαγοριανός και Αντρεϊνι. Στάση αναμονής τηρείται για την έκδοση δελτίου στον Άρτσε, ενώ φυσιολογικά θα λείψει και ο Κέρι. Δεδομένα απών για τους κυανόλευκους θα είναι ο αρχηγός Γιάννης Σερέτης, που είναι τιμωρημένος (είχε δηλωθεί από καιρό), ο Τάσος Χατζόγλου, που παραμένει τραυματίας, αλλά και ο Δημήτρης Σπαθάρας. Ο τελευταίος τραυματίστηκε κόντρα στον Ηρακλή και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία (σύμφωνα με μια πρώτη διάγνωση έχει υποστεί διάταση συνδέσμων).