Σελίδες

About

01 Φεβρουαρίου 2013

Οι δηλωσεις των πρωταγωνιστων


Διονύσης Γρηγορόπουλος (βοηθός προπονητή Αν. Γιαννιτσών): «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο αντίπαλο

. Ο Ηρακλής έχει άλλους στόχους με εμάς. Κυνηγάει την άνοδο. Και εμείς την παραμονή στην κατηγορία. Εχουμε πολλά προβλήματα και προερχόμασταν από μία βαριά ήττα. Για διαφορετικούς λόγους δεν μπορέσαμε να έχουμε πολλές λύσεις, καθώς δεν εκδόθηκαν αρκετά δελτία. Μας είχαν ξεγραμμένους, όμως η Αναγέννηση είναι φτιαγμένη από γερό μέταλλο. Ξεκινήσαμε μία φάση τετ α τετ, ήταν καθαρή φάση απειρίας που δεν κάναμε το γκολ. Κάναμε ευκαιρίες και στο δεύτερο μέρος. Ας μην είμαστε αχάριστοι. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Καλή επιτυχία στον Ηρακλή, εύχομαι να πετύχει τους στόχους του και να αλλάξει κατηγορία να πάει στην Σούπερ Λιγκ».

Κώστας Κυριακίδης (παίκτης Αν. Γιαννιτσών): «Δύσκολο παιχνίδι. Μπορούσαμε το τρίποντο. Είχαμε από μία καλή φάση σε κάθε ημίχρονο. Από αύριο κοιτάμε το παιχνίδι της Καλλονής. Είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύω θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Γιάννης Χατζηνικολάου (Φωτο.Προπονητής Ηρακλή):
"Ήταν ένα πολύ μέτριο παιχνίδι με πολύ λίγες φάσεις και αρκετά λάθη. Δεν είχαμε καθόλου ηρεμία. Θέλαμε την νίκη. Σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος δεν μας πίεσε, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις για την νίκη. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε. Θέλει θέληση και υπομονή για την άνοδο. Έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια για τις μεταγραφές. Ενδεικτικά αναφέρω ονόματα όπως του Μπέλιτς και του Μακρή. Συζητήσαμε με πολλούς μάνατζερ αλλά θα πρέπει να τονίσουμε ότι η μεταγραφική σεζόν του Ιανουαρίου έχει πολλές ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Ο Τάι με την εμφάνιση του σήμερα έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα. Προσπάθησε και ανέβασε την απόδοση της ομάδας. Όλες οι νέες μεταγραφες αποτελούν ένα ρίσκο. Κοιτάμε πως θα βελτιωθούμε στην συνέχεια".

 
 
Τάιαναν (παίκτης Ηρακλή): «Ηταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Ένα γκολ θα μας έδινε τη νίκη. Όμως δεν είχαμε κάποια καλή φάση και μείναμε στην ισοπαλία. Αυτή είναι η κατηγορία. Θέλει μεγάλη προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι. Αφήνουμε το παιχνίδι αυτό και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο. Είμαι μόλις μία ημέρα εδώ. Εχω καλή εντύπωση. Είχα άριστη υποδοχή. Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω τον Ηρακλή να πετύχει τους στόχους του. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική από τον κόσμο μας. Εμεινα άφωνος από την παρουσία τους εδώ. Σήμερα δεν σκοράραμε δεν πήραμε τη νίκη όμως θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά. Αυτό θέλω να τους πω αν και είμαι εδώ μόλις μία ημέρα».