Σελίδες

About

13 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΑΝΑΓ. ΕΠΑΝΟΜΗΣ 2-2 ΤΕΛΙΚΟ (ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ)


Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Βλαχόπουλος, Χατζόγλου, Γκαρακλίδης, Σπαθάρας, Σερέτης, Καρλόπουλος, Άρτσε, Καπνιδης (64' Σιδηρόπουλος), Καρακάσογλου, Ζαγοριανός (50' Χαρμάνας).


Αναγέννηση Επανομής (Κώστας Βελιτζέλος):
Ταταρίδης, Γκλάμοσακ, Κουλίδης (62' Τζανδάρης), Μπέκα (73' Μάθιου Σίλβα), Τοπουζης, Σαμουηλίδης, Ζόσουα Σιλβα, Παπαστεργίου (69' Μπαλασάς), Σικαλόπουλος, Ντανταμης, Αναστασίου.



(21' Καρακάσογλου σουτ, 67' Άρτσε σουτ - 54' Ζόσουα Σίλβα κεφ, 76' Μάθιου Σίλβα φάουλ)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Λιώλιας, Βασιλόπουλος (Έβρου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σπαθάρας - Νταντάμης, Τοπούζης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:





 
Με… απωθημένα έμειναν Αναγέννηση Γιαννιτσών και Αναγέννηση Επανομής, που πρόσφεραν καλό θέαμα στην Πέλλα, αλλά «αλληλοεξουδετερώθηκαν» για το τελικό 2-2. Οι κυανόλευκοι του Σάββα Κωφίδη δεν μπόρεσαν να κερδίσουν για έβδομο σερί παιχνίδι στο «σπίτι» τους, αλλά παραμένουν μακριά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ και η ουραγός Επανομή πήρε έναν βαθμό εκτός έδρας, αλλά ήθελε το διπλό, αφού υπολείπεται 8 βαθμών από τη θέση της σωτηρίας και τα περιθώρια είναι πολύ στενά. Στο 21΄ ο Καρακάσογλου έδωσε με σουτ το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά οι πράσινοι είχαν σε καλή μέρα δυο Πορτογάλους που βρήκαν δίχτυα. Στο 54΄ ο Ζόσουα Σίλβα με κεφαλιά έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους, αλλά τα Γιαννιτσά πήραν ξανά «κεφάλι» στο σκορ στο 67΄, με σουτ του Μεξικανού Πέδρο Άρτσε (2-1). Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου δεν είχε πει την τελευταία λέξη και είχε ξανά την απάντηση, όταν στο 76΄ ο Μάθιου Σίλβα αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή, διαμορφώνοντας με χτύπημα φάουλ το τελικό 2-2.