Σελίδες

About

13 Μαρτίου 2013

Καιρός για νίκη τα Γιαννιτσά!

Με οδηγό το πείσμα από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, τα Γιαννιτσά είναι αποφασισμένα να «φουλάρουν» τις προσεχείς αγωνιστικές, για να αποφύγουν τα περσινά…
καρδιοχτύπια για την οριστική αποφυγή του υποβιβασμού. Βεβαίως, βαθμολογικά η ομάδα του Σάββα Κωφίδη δείχνει να διαθέτει ένα επαρκές… μαξιλάρι εξασφάλισης, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, ειδικά τώρα που έδειξαν ανοδικές τάσεις ο Θρασύβουλος και ο Βύζας Μεγάρων.


Στο νοσοκομείο ο Τσιάμης

Στα αγωνιστικά, η ομάδα της Πέλλας θα έχει για οδηγό το 0-3 του πρώτου γύρου στην  Επανομή, αν και έχει αποχωρήσει ο τότε σκόρερ, Γιάννης Στεφανίδης (είχε πετύχει χατ τρικ και πλέον ενισχύει τον Πανσερραϊκό). Ο Σάββας Κωφίδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σκαθαρούδη και Κυριακίδη (επανέρχονται πάντως με τη Δόξα Δράμας), ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι ο Βαγγέλης Τσιάμης. Ο νεαρός αριστερός μπακ «χτυπήθηκε» από αμυγδαλίτιδα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό (ίσως πάντως επανέλθει και αυτός την Κυριακή με τους «Μαυραετούς»). Στην αποστολή για τα Γιαννιτσά μετέχουν οι Λαμπάκης, Γκαρακλίδης, Βλαχόπουλος, Σπαθάρας, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Καρπαθάκης, Σιδηρόπουλος, Άρτσε, Καρλόπουλος, Καπνίδης, Καραογλανίδης, Χατζόγλου, Ζαγοριανός, Χαρμάνας, Αντρεϊνι, Καρακάσογλου, Καμπάνης, Τσίλογλου.