Σελίδες

About

19 Μαρτίου 2013

«Σάββα, σε στηρίζουμε με… χίλια!

Ο απολογισμός της μια νίκης (με Βύζαντα Μεγάρων εκτός, ενώ ήρθαν ακόμα τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες) σε εννιά παιχνίδια, αναμφίβολα και είναι απογοητευτικός για την ομάδα της Πέλλας, που έκλεβε την παράσταση στο πρώτο «μισό» της σεζόν.
Οι… μουρμούρες και οι γκρίνιες μερίδας των φιλάθλων των κυανόλευκων προς τον προπονητή, Σάββα Κωφίδη, στην εντός έδρας ήττα από τη Δόξα Δράμας την Κυριακή (0-1) προκάλεσε προσωρινά τριγμούς και κλυδωνισμούς. Ουδέποτε όμως τέθηκε θέμα αλλαγής προπονητή επί της ουσίας.

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης, Λάκης Καραογλανίδης, μαζί με τον γενικό αρχηγό, Χρήστο Καραογλανίδη (αδερφός του) και τον αντιπρόεδρο, Θωμά Πέλκα, είχαν συνάντηση με τον Κωφίδη, ο οποίος δεν ήταν σε καλή κατάσταση και σκεφτόταν ακόμα και το ενδεχόμενο της παραίτησης, διαλύοντας το όποιο… σύννεφο υπέβοσκε.



«Ατυχής η σύγκριση!»

«Σάββα, σε στηρίζουμε με… χίλια! Συνέχισε απρόσκοπτα το έργο σου. Εμείς σε φέραμε στην ομάδα και σε εμπιστευόμαστε απόλυτα. Ξέρουμε καλά τι ρόστερ έχει τη δεδομένη στιγμή η Αναγέννηση. Ξέρουμε και τις δυσκολίες. Αποδομήσαμε την ομάδα το χειμώνα για οικονομικούς λόγους, αφού προείχε η βιωσιμότητα και η εξυγίανση. Ουσιαστικά τη «διαλύσαμε» και την ξαναχτίσαμε, πριν έρθεις. Άλλωστε, και βαθμολογικά υπήρχε η άνεση και η δυνατότητα να συμβεί αυτό. Εσύ εννοείται ότι δε φταις. Εμείς θέλουμε να συνεργαστούμε και μετά το καλοκαίρι. Οι λίγοι που σε αποδοκίμασαν, ίσως έχουν προσωπικό συμφέρον να το κάνουν. Ίσως είναι… φυτεμένοι από άλλους! Είναι τουλάχιστον ατυχής η σύγκριση της τωρινής ομάδας με αυτή που είχαμε στον πρώτο γύρο, τόσο από θέμα ρόστερ, αλλά και από θέμα μπάτζετ και αυτό πρέπει να το ξέρει ο κόσμος» φέρονται να είπαν μεταξύ άλλων οι τρεις άνδρες στον Σάββα Κωφίδη, που άκουσε με ικανοποίηση τα παραπάνω λόγια και συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του, με στόχο την ανάκαμψη των Γιαννιτσών.

Αμφίβολος ο Λαμπάκης

Στα αγωνιστικά, σειρά για τους Μακεδόνες έχει ο δύσκολος αγώνας με τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας. Ο Κωφίδης δεν υπολογίζει στον αρχηγό, Γιάννη Σερέτη, αφού ο έμπειρος μεσοαμυντικός είναι τιμωρημένος, ενώ θα λείψουν για άλλη μια φορά οι ανέτοιμοι Τσιάμης και Σκαθαρούδης, που ίσως επανεμφανιστούν με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα, αμφίβολη είναι η παρουσία του βασικού γκολκίπερ, Χρήστου Λαμπάκη, αφού έχει πρόβλημα στη μέση (λουμπάγκο) και είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή με τη Δόξα. Σε περίπτωση που ο 34χρονος πορτιέρο δεν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, τα γάντια βασικού θα φορέσει ο νεαρός Αβραάμ Καραογλανίδης, που είχε μπει αλλαγή με τους Δραμινούς. Στη διάθεση του τεχνικού τιμ επανέρχονται οι Γιώργος Ζαγοριανός και Κώστας Κυριακίδης.