Σελίδες

About

17 Μαρτίου 2013

Tην παραιτηση του Σαββα Κωφιδη ζητουσε μεριδα φιλαθλων μετα την νεα ηττα.

Λαϊκά δικαστήρια στήθηκαν μετά το τέλος της αναμέτρησης των Γιαννιτσών, όπου η Αναγέννηση ηττήθηκε από την Δόξα Δράμας.
Περίπου 30 φίλοι των γηπεδούχων έμειναν έξω από τα αποδυτήρια και αποδοκίμασαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Μάλιστα, δεν δίστασαν να ζητήσουν ακόμα και την παραίτηση του προπονητή της ομάδας, Σάββα Κωφίδη. Ο τελευταίος δεν έδωσε το "παρών" στην συνέντευξη Τύπου και τον εκπροσώπησε ο συνεργάτης του κ. Γρηγορόπουλος.

Οι δυο προπονητές δήλωσαν...

Διονύσης Γρηγορόπουλος (βοηθ. προπ. Αναγέννηση Γιαννιτσών): "Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο και ν μην ξεχνάμε ότι πριν από ένα χρόνο έπαιζε στην Σούπερ Λιγκ.Για μας ήταν δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε μια ομάδα καινούργια με νέους παίκτες. Η Δόξα έχει την πολυτέλεια να έχει πολύ καλό ρόστερ με βάθος και διαφορετικούς στόχους από εμάς. Άρα δεν θα μπω σε δικαιολογίες. Προσπαθήσαμε, παλέψαμε είχαμε την ατυχία με το δοκάρι. Αυτοί είμαστε. Πρέπει και ο κόσμος να καταλάβει ότι ασκείται μεγάλη πίεση. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Είμαστε καινούργια ομάδα. Θέλει υπομονή απ'όλους. Είμαστε νέα ομάδα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και πρέπει να συνεχίσουμε. Ο κόσμος θα πρέπει να δει ότι είμαστε μια άλλη ομάδα και θα χρειαστεί υπομονή. Να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε, να μείνουμε στην κατηγορία και το καλοκαίρι βλεποντας και κάνοντας. Συγχαρητήρια στην Δόξα για την νίκη της και της εύχομαι να πετύχει τους στόχους της. Όσον αφορά τους παίκτες που πήραμε τον Ιανουάριο ξέρετε όλοι ότι είχαμε δυσκολίες για την φορολογική ενημερότητα. Οι παίκτες που πήραμε είναι νεανικοί και θα πω πάλι ότι χρειάζεται υπομονή. Για το θέμα του υποβιβασμού σίγουρα πλέον θα υπάρχει πίεση αλλά δεν μας ανησυχεί".


Παναγιώτης Τζαναβάρας (προπ. Δόξας Δράμας):
"Κλείσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με πολλά δύσκολα παιχνίδια. Και παρά την αποβολή στο 44' το παιχνίδι κύλησε καλά στο β΄ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς. Μετά την ήττα μας από τον Απόλλωνα χρειαζόμασταν πάρα πολύ σήμερα το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την φρεσκάδα που θέλαμε. Παρουσιαστήκαμε κουρασμένοι πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα και δεν είχαμε τις φάσεις που θέλαμε σαν ομάδα. Η αποβολή του Τότο που δεν μπορώ να την δικαιολογήσω μας δημιούργησε πρόβλημα. Παρόλα αυτά διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι και με ένα πολύ ωραίο γκολ πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Έχουμε μπροστά μας λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με τον Πιερικό. Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας δίνουν θάρρος και αισιοδοξία. Να ευχθηώ καλή συνέχεια στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και να πετύχει τους στόχους της. Λυπάμαι για τον Σάββα Κωφίδη, που δεν είναι εδώ. Κάνουμε μια δύσκολη δουλειά με πολλά προβλήματα".

 
Αγγελος Χαρμάνας (παίκτης Αναγέννησης Γιαννιτσών): "Προσπαθήσαμε πάρα πολύ σήμερα. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και ένα γκολ στο α΄ημίχρονο. Δεν μας βγήκε. Παρόλο που ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες δεν ήμασταν καλοί και δεν δείξαμε στοιχεία για να κερδίσουμε το ματς. Η Δόξα εκμεταλλεύτηκε στημένη φάση και πέτυχε το γκολ. Εμείς για μια ακόμα φορά δείξαμε αδυναμία στα στημένα. Παρόλα τα προβλήματα που έχουμε εμείς οι παίκτες όταν μπαίνουμε στο γήπεδο προσπαθούμε να δείχνουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Η ομάδα είναι νέα και θα γίνομαστε καλύτεροι αγώνα με αγώνα. Καλή συνέχεια στην Δόξα".