Σελίδες

About

24 Απριλίου 2013

Εργοτέλης για άνοδο, 2-1 την Αναγέννηση


Δυναμική είναι η… επιστροφή του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα, καθώς πανηγύρισε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη, 2-1 την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά και φιγουράρει πλέον στην δεύτερη θέση.
Η ομάδα των Λαμπράκη και Πλεσίτη, στο δεύτερο ματς μετά την αποχώρηση του Σίνισα Γκόγκιτς, άνοιξε το σκορ μόλις στο 15’ με τον Ζαχόρα, ο οποίος νίκησε τον Καραογλανίδης με δυνατό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή και δέκα λεπτά αργότερα, ο Γεωργίου με σουτ στην κίνηση, έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους.

Η Αναγέννηση προσπάθησε να αντιδράσει και στο 39’ ο Κυριακίδης με κεφαλιά, έπειτα από φάουλ του Σιδηρόπουλου μείωσε 2-1, ωστόσο, η συνέχεια άνηκε στους Κρητικούς, οι οποίοι έφτασαν κοντά σε ένα τέρμα αλλά στο 63’ ο Δωματάς δεν κατάφερε να σκοράρει.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αγγελάκης (Μακεδονίας).
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Κυριακίδης (68’ Χατζόγλου), Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Σερέτης, Σιδηρόπουλος, Σκαθαρούδης, Καρλόπουλος (46’ Άρτσε), Βλαχόπουλος (55’ Καπνίδης), Ζαγοριανός, Καρπαθάκης.
Εργότελης (Λαμπράκης-Πλεσίτης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Γεωργίου, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Κοζορώνης, Γκαντιάγκα, Χρυσοφάκης (86’ Ρέντζας), Δωματάς, Ζαχόρα (70’ Χαλκιαδάκης), Βερπακόφσκις (90+1’ Λαμπίν).