Σελίδες

About

26 Ιουνίου 2013

Aναγεννηση - Σε επαφές με τον Χρήστο Παλάσκα!

Μια από τις πρώτες καλοκαιρινές προσθήκες για την ομάδα της Πέλλας θα είναι πιθανότατα ο Χρήστος Παλάσκας.
Πρόκειται για 22χρονο στόπερ, που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια και αμυντικό χαφ, ενώ πέρυσι συνεργάστηκε επιτυχώς με τον προπονητή των κυανόλευκων, Αλέξη Αλεξίου, στον Οδυσσέα Κορδελιού, με τον οποίο έκανε καλές εμφανίσεις στο δεύτερο γύρο.

Ο Παλάσκας δείχνει θετικός στο να σμίξει ξανά με τον έμπειρο προπονητή, το κασέ του θεωρείται προσιτό για τα δεδομένα της Αναγέννησης και έτσι πιθανότατα θα προχωρήσει σύντομα η συγκεκριμένη περίπτωση. Ο νεαρός στο παρελθόν αγωνίστηκε ακόμα σε Εθνικό Γαζώρου και Αγροτικό Αστέρα. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν και άλλα μεταγραφικά «μέτωπα» για τα Γιαννιτσά, όπως ο Λυμπέρης Στεργίδης, που είναι πιθανό να γυρίσει μετά από ένα εξάμηνο στην Κασσιόπη.

Ταυτόχρονα, την Τετάρτη αναμένεται να υπάρξει συνάντηση στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον Αλεξίου και τη διοίκηση με τον εκπρόσωπο της διοίκησης του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, για να ξεκαθαρίσει το πλαίσιο συνεργασίας των δυο πλευρών. Πιθανότατα κάποιοι δανεικοί θα αποκτηθούν από τον «Δικέφαλο» του Βορρά, ενώ αναμένεται να γίνει φιλικό των δυο ομάδων μέσα στην προετοιμασία.