Σελίδες

About

23 Ιουνίου 2013

Ερχεται στα Γιαννιτσά και ο Ντάριο Μαρκές!

Μεταγραφικός «πυρετός» βρίσκεται σε εξέλιξη στην ομάδα της Πέλλας, με… βροχή προτάσεων στο νέο τεχνικό, Αλέξη Αλεξίου και βεβαίως τη διοίκηση.
Άλλωστε, είναι γνωστό πως δεν θα παραμείνουν πάνω από 12 παίκτες στους κυανόλευκους, που χρειάζονται ποιοτική και ποσοτική ενίσχυση. Ο Αλεξίου ήδη μελετά λύσεις γνώριμών του παικτών (όπως από ΠΑΟΚ και Οδυσσέα Κορδελιού), ενώ βεβαίως εξετάζονται ως γνωστόν ο Λυμπέρης Στεργίδης, αλλά και οι Ροντρίγκες Μεζένγκα (χαφ από το Πράσινο Ακρωτήρι) και Αντρέ Βιεϊρά (κεντρικός μέσος από Πορτογαλία). Οι δυο συγκεκριμένοι ξένοι θα έρθουν στα Γιαννιτσά λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας, με την προοπτική να αποκτηθούν, ενώ νέα ονόματα έρχονται στην επιφάνεια.

Συγκεκριμένα, θα αφιχθεί για την Αναγέννηση και ο 21χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός (αριστερός και δεξιός εξτρέμ), Ντάριο Μαρκές, που έπαιζε πρόσφατα στην Λεϊρία και παλιότερα σε Κάλντας και Ρίο Μάγιορ. Παράλληλα, πιθανότατα θα έρθει και ένας 18χρονος Νιγηριανός επιθετικός, από καμπ και ακαδημίες του Τζέι Τζέι Οκότσα, ονόματι Σάμουελ Ομόρου, που δεν έχει ξαναπαίξει στην Ευρώπη.


Ταυτόχρονα, αρκετές πιθανότητες να αποκτηθούν έχουν ο νεαρός δεξιός εξτρέμ, Χαράλαμπος Ιορδανίδης, που είχε δοκιμαστεί από τον πρώην προπονητή, Σάββα Κωφίδη και άρεσε (με θητεία σε Κ20 Ηρακλή και Θερμαϊκό), αλλά και ο 19χρονος ομογενής από τη Γερμανία επιθετικός, Βασίλης Βασιλείου (έπαιζε Βουρτσμπουργκ).

Οι παραμένοντες

Παράλληλα, στο ρόστερ των Γιαννιτσών συνεχίζουν όπως φαίνεται οι Καραογλανίδης, Κυριακίδης, Τσιάμης, Σαμαρόπουλος, Γκαρακλίδης, Σερέτης, Χατζόγλου, Γιόγιος, Σιδηρόπουλος, Καρλόπουλος, Χαρμάνας και Βλαχόπουλος, ενώ υπάρχουν κάποια ερωτηματικά (όπως οι Καρακάσογλου, Λαμπάκης, Σαπανίδης, Ζαχαριάδης, τη στιγμή που όπως φαίνεται θα αποδεσμευθούν οι Λυσίτσας, Καμπάνης, Καραδήμος, Αρβανιτόπουλος και Τσίλογλου). Υπενθυμίζεται ότι έχουν αποχωρήσει οι Καπνίδης, Αντρεϊνι, Ζαγοριανός, Σπαθάρας και Καρπαθάκης, αλλά και οι δανεικοί Άρτσε και Σκαθαρούδης, που επιστρέφουν στη Βέροια για να αποφασίσει εκείνη για τη μετέπειτα τύχη τους.