Σελίδες

About

05 Ιουνίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία το Τουρνουά Φιλικών Παιχνιδιών Μπάσκετ στην Έδεσσα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02/06/2013, στην Έδεσσα, το Τουρνουά Φιλικών παιχνιδιών Μπάσκετ, που διοργάνωσε η Ακαδημία του Πανεδεσσαικού σε συνεργασία με την Ακαδημία του
 «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών.

Στο Τουρνουά υπήρξε μαζική η ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν 50 αθλητές μόνο από τις μικρές ηλικίες, δίνοντας μια σειρά από τρία (3) παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας.


Σε ένα ιδιαίτερα φιλόξενο και ζεστό αθλητικό περιβάλλον οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν,  όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους παράγοντες της Ακαδημίας Μπάσκετ της Έδεσσας.

Μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών μεταξύ άλλων, δήλωσαν τα εξής:
Κασιμίδης Γιάννης: «Η διοργάνωση του Τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και όλοι οι αθλητές,, προπονητές και γονείς απόλαυσαν την προσπάθεια των παιδιών .Έγιναν ωραία παιχνίδια και είδαμε τους μικρούς αθλητές και των δύο ομάδων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να μην σταματήσουμε να δίνουμε αυτό που μπορούμε (προπονήσεις, εκδρομές, φιλικά, τουρνουά κλπ)κυρίως για τα παιδιά και κατ’επέκταση για την ευχαρίστηση και την χαρά όλων μας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Έδεσσας και τον προπονητή της κ. Αναστασιάδη Γιάννη αλλά κυρίως τους γονείς των αθλητών μας που ακολουθούν την ακαδημία μας σε όλες τις εκδηλώσεις και βρίσκονται κοντά μας σε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνουμε.»

Αναστασιάδης Γιάννης : «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας καθώς επίσης και τους γονείς που ήρθαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μας. Σκοπός είναι τα παιδιά να χαίρονται τα παιχνίδια και μέσα από αυτά να δημιουργήσουμε καλούς αθλητές που θα βοηθήσουν το άθλημα που όλοι αγαπάμε αλλά και υγιείς πνευματικά ανθρώπους. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γιάννη Κασιμίδη καθώς και τους αθλητές και των δύο ομάδων που κατάφεραν να μας δώσουν ένα μάθημα συμπεριφοράς εντός και εκτός γηπέδου. Εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους.»

Να σημειωθεί ότι την αποστολή συνόδευσε επίσης ο προπονητής της Ακαδημίας  κ. Φώτης Δημητριάδης.