Σελίδες

About

13 Ιουλίου 2013

4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ....

Στα Γιαννιτσά στέφθηκαν Πρωταθλήτριες Ελλάδας , οι κορασίδες της ομάδας χαντ μπολ του ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Γιαννιτσών.
Πρόκειται για τον 4ο συνεχόμενο τίτλο τους, ένα ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσει άλλη ομάδα.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα χειροσφαίρισης Ελλάδας ,πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Ιουλίου, από τον Δήμο Πέλλας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης..
Το Κύπελλο απένειμε στην ομάδα των Γιαννιτσών, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος , ο οποίος έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στις αθλήτριες, στον προπονητή, στους παράγοντες και στους γονείς, για την πολύχρονη αυτή προσπάθεια. Τόνισε πως  ΄΄ η  επιτυχία αυτή  τιμά τον Δήμο Πέλλας και πως η ανάληψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος από τον Δήμο,  ήταν η ελάχιστη ανταμοιβή για
τον μόχθο των αθλητριών, που σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κρατούν  ψηλά την σημαία του αθλητισμού, ο οποίος αποτελεί έναν από τους ισχυρούς στυλοβάτες της κοινωνίας΄΄.
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Παντελής Χατζηιωάννου, συνεχάρη με την σειρά του τις ομάδες και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πέλλας για την ανάληψη της τελικής φάσης του πρωταθλήματος.
Κατά γενική ομολογία στα Γιαννιτσά διεξήχθη μία από τις καλύτερες τελικές φάσης κορασίδων με τέσσερις ομάδες ισοδύναμες, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πρόσφεραν πλούσιο θέαμα.
Χαρακτηριστικό των αγώνων ήταν το πάθος και η εναλλαγή των συναισθημάτων καθώς οι θέσεις κατανομής κρίθηκαν στο γκολ, ενώ η ομάδα των Γιαννιτσών κέρδισε το κύπελλο με ισοπαλία στο τελευταίο αγώνα.
Την δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα του Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ, την τρίτη,  η ομάδα του ΑΟΔ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ και την τέταρτη, η ομάδα του ΑΠ Σ.ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ.
Πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης ψηφίστηκε η Μαρία Γιουλβανίδου, ενώ η Αναστασία Δερβίση ήταν στην καλύτερη 7άδα ( δεξί extreme) .
Απονομές έκαναν εκτός από τον Δήμαρχο Πέλλας και τον πρόεδρο της ΟΧΕ, οι Αντιδήμαρχοι Πέλλας, Στέφανος Τοπάλογλου, Γιώργος Τόσιος και κ.Γιώργος Ανδρεάδης, καθώς και ομοσπονδιακοί προπονητές  της ΟΧΕ,  Σωκράτης Βακάλης,  Σωκράτης Σκούφας και Γιάννης Μπιζέτας
Πρωταθλήτριες Ελλάδας : Αλεξία Παπαδοπούλου, Αναστασία Δερβίση, Χρυσή Αναστασιάδου, Ευδοκία Τσαλουκίδου, Μαρία Τσαλουκίδου, Μαρία Γιουλβανίδου, Ολυμπία Ανδρίτσου, Δέσποινα Φράγκου , Χρυσή Τροχίδου, Ζωή Ιωαννίδου, Μαρία Παπαγεωργίου, Δήμητρα Χατζηβασιλείου, Δήμητρα Κωφίδου