Σελίδες

About

19 Οκτωβρίου 2013

Βρεθηκε αμεσα ο αντικαταστατης του Α.Αλεξιου για την Αναγεννηση.


Και τυπικά στην Αναγέννηση ο έμπειρος τεχνικός, που πείστηκε μάλιστα να κάτσει στον πάγκο την Κυριακή με τον Ηρακλή.

Μόνο για μια μέρα έμεινε «ορφανός» ο πάγκος για την ομάδα της Πέλλας, μετά την αποχώρηση Αλεξίου. Την Παρασκευή ο πρόεδρος Λάκης Καραογλανίδης έφερε στα Γιαννιτσά τον Νίκο Ζαλίκα, με τον οποίο συμφώνησε για συνεργασία, επιβεβαιώνοντας προηγούμενο αποκλειστικό δημοσίευμα της mikriliga.com.
Ο έμπειρος Κατερινιώτης τεχνικός πήρε μια γεύση στην προπόνηση από τη νέα του ομάδα, ενώ δέχθηκε να καθίσει στον πάγκο την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο, κάνοντας ντεμπούτο απέναντι στον Ηρακλή. Ο Ζαλίκας στο παρελθόν δούλεψε σε Καβάλα, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Πανσερραϊκό, Λαμία, Θερμαϊκό, Πυργετό και μέχρι πρότινος ήταν βοηθός σε ομάδα του Καζακστάν, ενώ ως δεύτερος ήταν σε αρκετές ομάδες ακόμα (Άρης, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός κ.α.).
Ο Διονύσης Γρηγορόπουλος παραμένει γυμναστής τερματοφυλάκων, ενώ πιθανότατα ια προσληφθεί για βοηθός στο τιμ κάποιος νεαρός από την τοπική αγορά. Η Αναγέννηση θα επιχειρήσει να κάνει μια νέα αρχή, παρά την πολύ δύσκολη αποστολή της, ενώ δεν υπολογίζονται ο τραυματίας Τσιάμης (γόνατο) και πιθανότατα ο ανέτοιμος Σάρρος. Αντίθετα, επιστρέφει από τιμωρία ο Ιβανίδης, ενώ ελπίδες επανόδου έχουν οι Λαμπάκης, Στεργίδης, Χαρμάνας, που αποθεραπεύθηκαν.