Σελίδες

About

10 Νοεμβρίου 2013

Οι δηλωσεις των δυο προπονητων μετα το σημερινο 1-1.


cfoot2Στις απουσίες που είχε η ομάδα του, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα των Γιαννιτσών, ο Μάκης Κατσαβάκης. Μπορούσε περισσότερα η Αναγέννηση για τον Γρηγορόπουλο
 
.Διονύσης Γρηγορόπουλος (υπηρεσιακός Αν. Γιαννιτσών):
  "Σήμερα είχαμε έναν αξιόλογο αντίπαλο με καταξιωμένο προπονητή, είχαμε αρκετά προβλήματα που έπρεπε να επιλύσουμε. Εμείς το τελευταίο διάστημα εμφανίζουμε καλό πρόσωπο, όπως και σήμερα, όπου ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα, άλλα η μπάλα μας τιμώρησε σε μια φάση και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια το παλέψαμε και φτάσαμε δίκαια στην ισοπαλία, ενώ θα μπορούσαμε να επιτύχουμε και κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια που κατέβαλαν και που γύρισαν το παιχνίδι. Οι εμφανίσεις μας δίνουν κουράγιο για την συνέχεια".

Μάκης Κατσαβάκης (προπονητής Εθνικού Γαζώρου): 
 "Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και την προσπάθεια  των παιδιών, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που την ξέραμε από τα 2 φιλικά που δώσαμε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, άλλα στην συνέχεια ισοφαριστήκαμε, Το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε κερδηθεί, άλλα και να χαθεί... ήταν  ρευστό. Είχαμε απουσίες που μας επηρέασαν, δώσαμε ευκαιρίες σήμερα σε αρκετά νεαρά παιδιά να αγωνιστούν. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για τον στόχο μας".