Σελίδες

About

25 Νοεμβρίου 2013

Το τριτο ημιχρονο απο το γηπεδο της Καρδιτσας.


cfoot2Τα εύσημα έδωσε στην Αναγέννηση ο προπονητής των Γιαννιτσών, Κώστας Σταματιου και χαρακτήρισε την ισοπαλία δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν επηρεάζονται στην Καρδίτσα.

Τα εύσημα έδωσε στην Αναγέννηση ο προπονητής των Γιαννιτσών, Κώστας Σταματιου και χαρακτήρισε την ισοπαλία δίκαιο και πολύ καλό αποτέλεσμα για τη δική του ομάδα, για την οποία επίσης μίλησε με καλά λόγια, καθώς οι παίκτες του, όπως ανέφερε, έδωσαν υποσχέσεις για πολύ καλύτερη συνέχεια.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα της Καρδίτσας ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Απο την πλευρά των Γιαννιτσών, σαφέστατα και υπήρχε μεγάλη ικανοποίηση για την ισοπαλία, ενώ στην Αναγέννηση δεν έκρυβαν τη στεναχώρια τους που έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν την τρίτη κολλητή νίκη στο πρωτάθλημα και ν’ απογειωθούν βαθμολογικά.

Ο κόουτς των Γιαννιτσών, Κώστας Σταματίου, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και χαρακτήσε το 1-1 πολύ καλό αποτέλεσμα. “Παίξαμε κόντρα σε μια καταπληκτική ομάδα με πολύ κόσμο και θαυμάσια πορεία. Θεωρώ ότι ήμασταν στημένοι σωστά και καταφέραμε να πάρουν την ισοπαλία. Ετσι όπως ήλθε το ματς τη θεωρώ δίκαιη” είπε χαρακτηριστικά.

Θεοδοσιάδης: Με την ίδια ένταση!

Απο την πλευρά του ο Σάκης Θεοδοσιάδης έδωσε κι αυτός συγχαρητήρια στους παίκτες του για την υπερπροσπάθεια, σημείωσε ότι θα μπορούσε η ομάδα του να προηγηθεί και με 2-0 στο ημίχρονο και να δώσει μια διαφορετική εξέλιξη στο ματς. Τελικά ήλθε η ισοπαλία η οποία όμως, όπως τόνισε ο προπονητής της Καρδιτσιώτικης ομάδας, σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να επηρεάσει την προσπάθεια: “Βλέπουμε ήδη το επόμενο ματς στον Αιγινιακό και συνεχίζουμε με την ίδια ένταση την προσπάθεια” δήλωσε χαρακτηριστικά.