Σελίδες

About

30 Δεκεμβρίου 2013

Πάει και ο Σταματίου!Να περασει ο επομενος.


cfoot2Τα οικονομικά προβλήματα... λυγίζουν την Αναγέννηση Γιαννιτσών, με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Σταματίου να αποχωρεί. Ίσως και αύριο να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Σε αναζήτηση του πέμπτου προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο της την φετινή σεζόν βρίσκεται η Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ο Κώστας Σταματίου ενημέρωσε τη διοίκηση πως δεν μπορεί να συνεχίσει το έργο του, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που υπάρχουν, τα οποία όλο και αυξάνονται.
Έτσι, μετά τους Αλεξίου, Ζαλίκα, Καμπερίδη, αποχωρεί και ο αυτός και η κατάσταση στην ομάδα της Πέλλας χειροτερεύει. Στη διοίκηση δεν έχουν κανένα παράπονο από τη στάση του Έλληνα τεχνικού και αντιλαμβάνονται πλήρως τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί. Ωστόσο δεν χάνουν την ψυχραιμία τους και εμφανίζονται έτοιμοι να αντιστρέψουν το κλίμα.
Ήδη, γίνεται η προεργασία του... διαδόχου, με 2-3 περιπτώσεις να έχουν ξεχωρίσει. Δεν θα είναι απίθανο ακόμα κι αύριο να έχει βρεθεί ο νέος "εκλεκτός" για την τεχνική ηγεσία.
Όσον αφορά την αποχή των ποδοσφαιριστών από τις προπονήσεις, φαίνεται πως "μαλάκωσε" η κατάσταση, δόθηκαν κάποιες εγγυήσεις και από Δευτέρα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα επιστρέψουν στο γήπεδο...