Σελίδες

About

30 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ


pneymatiko kentro giannitswn mera.jpgΗ πρωτοβουλία πολιτών του Δήμου Πέλλας, ολοκλήρωσε ακόμα μία προ-ιδρυτική συνέλευση το Σάββατο 21 Δεκέμβρη όπου συζητήθηκε και ψηφίστηκε το προσχέδιο της Ιδρυτικής Διακήρυξης Αρχών και Θέσεων, το οποίο θα κατατεθεί προς έγκριση στους πολίτες κατά την διεξαγωγή της Ιδρυτικής Συνέλευσης των πολιτών, στις αρχές του Νέου Έτους.


Ξεκίνησε επίσης η διαδικασία επιλογής ονόματος και λογότυπου της κίνησης από την Συντονιστική Επιτροπή και ετοιμάζονται τα προσχέδια, τα οποία επίσης θα κατατεθούν προς ψήφιση στην Ιδρυτική Συνέλευση.

Οι εργασίες προχωρούν τάχιστα,  με ευρεία συμμετοχή δημοτών και η επόμενη προ-ιδρυτική συνέλευση ορίστηκε για την  Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 ώρα 20:00 στο Φιλλίπειο Γιαννιτσών.

Γνωστοποιούμε, πως οι διαδικασίες για την δημιουργία της κίνησης, κινούνται στην βάση των δημοτών και σε αμεσο-δημοκρατικά πλαίσια, επομένως η συμμετοχή του καθενός στις εξελίξεις, είναι επιτακτική. Δεν ακολουθούμε την συνηθισμένη οδό προσωποκεντρισμού και ηγετικής ιεράρχισης. Οι συμμετέχοντες αποφασίζουν και καθορίζουν.

Μέσα στην εργασία που έχουμε και μας περιμένει, δεν ξεχνάμε να ευχηθούμε σε όλους τους δημότες του Δήμου Πέλλας να έρθει μια καλή χρονιά για όλους, με υγεία, πετυχημένους στόχους και ελεύθερη σκέψη.

Η δύναμη είναι στους πολίτες.
Συμμετέχουμε, αποφασίζουμε, δημιουργούμε.