Σελίδες

About

24 Φεβρουαρίου 2014

Άναψαν τα αίματα στα Γιαννιτσά!


cfoot2Επίθεση μέλους της ΠΑΕ Αναγέννηση σε τοπικό δημοσιογράφο, καταγγέλουν εκπρόσωποι Τύπου των Γιαννιτσών, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πιερικό!

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα των Γιαννιτσών, ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Πιερικό, που βρήκε νικητές τους Κατερινιώτες, τους έφερε ακόμα πιο κοντά στην παραμονή στη Football League και τους Κυανόλευκους ένα βήμα πιο κοντά στη Γ' Εθνική.
Σύμφωνα με μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στις εξέδρες, πρωταγωνιστής ήταν μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, ο οποίος πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις προς τη μεριά των τοπικών δημοσιογράφων που βρίσκονταν στο χώρο για την καταγραφή της αναμέτρησης κι αφού πρώτα αντάλλαξε λίγα... γαλλικά μαζί τους, στη συνέχεια επιτέθηκε με τα χέρια σε έναν εξ αυτών! Ίδιες πηγές αναφέρουν πως χρειάστηκε επέμβαση της Αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα!
Η εξέλιξη αυτή εξόργισε τους εκπροσώπους Τύπου της μακεδονικής πόλης, οι οποίοι σε ένδειξη διαμαρτυρίας, δεν κάλυψαν τη συνέντευξη Τύπου των δυο προπονητών και όσα ακολούθησαν μετά το τελικό σφύριγμα...
Γενική συνέλευση του ΓΑΣ την Τετάρτη
Κρίσιμη για το μέλλον της Αναγέννησης Γιαννιτσών είναι η Τετάρτη. Τη συγκεκριμένη ημέρα, στις 7 το απόγευμα σε αίθουσα της πόλης, θα λάβει χώρα η Γενική Συνέλευση του ΓΑΣ, στην οποία θα τεθούν οι κατευθύνσεις για την επόμενη σεζόν, που θα βρει, εκτός απρόοπτου, την ομάδα στη Γ' Εθνική. Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Αναγέννησης, Κώστας Σαββουλίδης έχει προσκαλέσει παλαίμαχους της ομάδας, σύσσωμο το προεδρείο, μέλη της ΠΑΕ, καθώς και ανθρώπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να στηρίξουν τον σύλλογο. Η προσέλευση αναμένεται αρκετά μεγάλη, καθώς πρόκειται για μια συγκέντρωση που είναι κρίσιμη για το "αύριο" της Αναγέννησης, έπειτα από τη φετινή, δύσκολη σεζόν...