Σελίδες

About

17 Μαΐου 2014

Η Κρύα Βρύση έστειλε το μήνυμα της νίκης. Γρηγόρης Στάμκος : Δήμαρχος Πέλλας και την επόμενη πενταετία!

Με ένταση, παλμό και εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων υποδέχθηκε ο κόσμος της Κρύας Βρύσης χθες στην κεντρική πλατεία τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Γρηγόρη Στάμκο. Στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία ο Δήμαρχος μίλησε για το πρόγραμμα και το όραμα του συνδυασμού του ΠΕΛΛΑ 2020 ενώ παράλληλα έκανε και εκτενή αναφορά στο έργο που έχει γίνει τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια στη δημοτική ενότητα Κρύας Βρύσης.
Δεν παρέλειψε βέβαια να αναφερθεί και στις κατηγορίες του πρώην Δημάρχου Γιαννιτσών κ.Παπανικολόαυ λέγοντας χαρακτηριστικά. ‘’ Δεν σηκώσαμε κεφάλι, κι εγώ και οι συνεργάτες μου και οι υπηρεσίες του Δήμου! Το αποτέλεσμα όμως μας δικαιώνει! Βρεθήκαμε με 25.000.000 χρέη. Βρεθήκαμε με τιμολόγια και δικαστικές αποφάσεις των προηγούμενων διοικήσεων, με δάνεια, με ληξιπρόθεσμες οφειλές εκατομμυρίων. Ήμασταν αναγκασμένοι να διαχειριστούμε και αυτά που έκαναν δήμοι χωρίς σύστημα και δημιούργησαν οφειλές ακόμη και στο προσωπικό τους. Παρόλα αυτά, μας κατηγορούν. Γιατί μας κατηγορούν; Γιατί ξοφλήσαμε τους προμηθευτές; Τους υπαλλήλους; Τους αιρετούς; Γιατί δεν σκεφτήκαμε ούτε μια στιγμή να δανειστούμε σε έναν ήδη υπερδανεισμένο Δήμο; Γιατί περιορίσαμε τη σπατάλη και αναβιώσαμε θεσμούς με το 1/5 του κόστους τους; Όλοι θυμόσαστε πόσο κόστιζε το καρναβάλι στην Κρύα Βρύση. Όλοι το έχετε πληρώσει. Εμείς το επαναφέραμε χάρη στη συμμετοχή σας και δεν σας κρύβω ότι χρεώσαμε το Δήμο περίπου 10.000 ευρώ, και όλα με διαφανείς διαδικασίες. Στο παρελθόν, ο νοικοκυρεμένος δήμος ήταν απλησίαστος στόχος! Άλλες ήταν τότε οι προτεραιότητες!
Οι δημόσιες σχέσεις, τα έργα βιτρίνας, τα χρέη που θα φορτωθούν οι επόμενοι! Και η αλήθεια είναι ότι φορτωθήκαμε πολλά. Τα περισσότερα από τον κ. Παπανικολάου. Και χθες επαινούσε αυτήν την τακτική, ενώ πριν από τρεισήμισι χρόνια, πάλι από αυτήν εδώ την πλατεία, δήλωνε ότι θα έστελνε στον Εισαγγελέα τον πρώην δήμαρχο Κρύας Βρύσης. Έτσι ήταν το παρελθόν που εμφανίζεται και πάλι, με τα ίδια μυαλά, και παραγοντίζει ξανά με τον
Δήμο. Τελειώσαμε όμως μ’αυτό το παρελθόν! Αυτό το παρελθόν αφήνουμε οριστικά πίσω μας την ερχόμενη Κυριακή.’΄’ Στη συνέχεια ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε μια σειρά έργων που έχουν γίνει στην περιοχή καθώς και σε όσα σχεδιάζονται για την επόμενη πενταετία. ‘’Πάμε δυνατά να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο, να κτίσουμε το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Πάμε για μια πενταετία δημιουργίας, για μια πενταετία ουσιαστικού έργου και προσφοράς! Σας το εγγυάται αυτός ο συνδυασμός των άξιων ανθρώπων που με συντροφεύουν σ’αυτόν τον αγώνα! ‘’σημείωσε ο Δήμαρχος και παρουσίασε τους υποψηφίους συμβούλους της δημοτικής ενότητας Κρύας Βρύσης.