Σελίδες

About

17 Σεπτεμβρίου 2014

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 16Ο Φεστιβάλ Λαϊκής Παράδοσης & Πολιτισμού στους Γαλατάδες Πέλλας

Το Φεστιβάλ αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς που με το σύνολο των πολιτιστικών, αθλητικών και κοινωνικών του εκδηλώσεων, συμβάλλει στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και συνεισφέρει στην κοινωνική πρόοδο.


Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Αστικής μη κερδοσκοπικής Εταιρίας Πολιτισμού 'Φίλιππος' θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Όμιλο Αριδαίας και Περιχώρων "ΑΚΡΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ", τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καλλίπολης "Σοφία Βέμπο", την Ποντιακή Καλλιτεχνική Στέγη Πέλλας, τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Λευκαδίων ''ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ'', τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυώτισσας "ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ", που με τα χορευτικά τους τμήματα ομόρφυναν τα δύο πρώτα βράδια του Φεστιβάλ.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον Προοδευτικό Σύλλογο Ματαράγκας του δήμου Αγρινίου Αιτωλοακαρνανίας. Τα αδέλφια μας που ταξίδεψαν, βρέθηκαν κοντά μας την δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ και μας χάρισαν μια ξεχωριστή και συγκινητική παράσταση.

Ακόμα ευχαριστούμε τους μικρούς μας φίλους αλλά και τους γονείς που συμμετείχαν ενεργά την τρίτη ημέρα των εκδηλώσεων στον 3ο ποδηλατικό γύρο των Γαλατάδων καθώς και στα παιχνίδια που ακολούθησαν.

Τέλος νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας Ι.κτεο Γιαννιτσών Δουβαντζής- Πενογλου, Ουγγρίνης κατασκευαστική, Παρασκευαϊδης Α.Β.Ε.Ε, Σάλλης Χρ.Αθανάσιος, Ηλεκτραγορά Τόπκας Χρήστος, Ράδιο Τοξότης 96,3 fm, Κουτελίδου Κυριακή, Σιδέρης Κώστας, Αραμπατζής Χρήστος καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασβεσταριωτών Γκόνος Γιώτας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελιών, τον Σύλλογο Ποντίων Μεσιανού, την Εύξεινο Λέσχη Γιαννιτσών, την κ.Χαραλαμπίδου Ρούλα, τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας, την Τροχαία Γιαννιτσών και τέλος την Εθελοντική ομάδα του συλλόγου μας για την άψογη συνεργασία και βοήθεια στην διοργάνωση του φεστιβάλ.