Σελίδες

About

16 Φεβρουαρίου 2015

Επιστροφή στις νίκες για τον «Μέγα» Νίκησε εύκολα τον Α.Σ. Κολινδρού



Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών», η οποία κατάφερε να πετύχει μια άνετη εντός έδρας νίκη το περασμένο Σάββατο 14/2, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών, με αντίπαλο τον Α.Σ. Κολινδρού και σκορ 74-37.
Οι παίκτες του «Μέγα», παρά τις απουσίες των Π. Μπογδάνη και Α. Καρυπίδη, πραγματοποίησαν μία πολύ καλή εμφάνιση, επικρατώντας απέναντι σε έναν εύκολο αντίπαλο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Κώστας Χατζηαντωνίου δήλωσε: «Στο σημερινό παιχνίδι ήμασταν καλοί. Καταφέραμε γρήγορα μέσα στην εβδομάδα να ξεχάσουμε και να ξεπεράσουμε την ήττα μας στον Πλαταμώνα. Μπήκαμε από την αρχή συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι, ελέγξαμε τα ριμπάουντ και παίξαμε καλή άμυνα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα και στην επίθεση, ενώ παράλληλα δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Ακολουθεί διακοπή δύο αγωνιστικών και έτσι δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστούν οι παίκτες μας, αλλά ταυτόχρονα να
προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στις 7 Μαρτίου, στην Έδεσσα, με αντίπαλο τον Γ.Α.Σ. Έδεσσας».

Τα δεκάλεπτα: A΄ 24-10, Β΄ 15-09, Γ΄ 25-12, Δ΄ 10-06.


Γ.Α.Σ. Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου - Ν. Κοτλέας): Στόϊτσης 8, Δεμερτζής 9(1τρ.), Πατσιάνης 8, Βασιλειάδης 3, Παπαίδης 7, Πανόπουλος 8(1τρ.), Παναγιωτίδης 7, Μπουτάκης 2, Χατζηλαμπρινός 2, Μόσχου 8, Καρύπης, Αργυρόπουλος 12.


Α.Σ. Κολινδρός (Παπαοικονόμου): Πιπιλίκας, Κανούρας, Κοντονώτας 1, Γιαννακόπουλος 4, Πάσχος Αντ. 12(1τρ.),Πάσχος Αθ. 2, Κοίλιας 6, Στάμος 8(1τρ.), Μπαμπάνης 1.