Σελίδες

About

19 Μαρτίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΗΜΑΘΙΑΣ‏

Αύριο ημέρα Παρασκευή στις 15:20 ακριβώς θα προβληθεί μέσω της pella τηλεόρασης η εκπομπή ΜΕ ΑΠΟΨΗ του δημοσιογράφου Χρήστου Δημητριάδη. Καλεσμένοι αυτή τη φορά θα είναι ο πρώην Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος της ΄Νέας Αυτοδιοικητικής Κίνησης’ κύριος Αναστάσιος Καραπατζός αλλά και ο Γεώργιος Καρτσιούνης Δημοτικός Σύμβουλος της ‘Λαϊκής Συσπείρωσης’ με επίκεντρο θέμα την αντιπολίτευση του συγκεκριμένου Δήμου.

Λίγη ώρα αργότερα δηλαδή στις 16:15 θα τεθεί υπό συζήτηση η αντιπολίτευση ενός άλλου Δήμου και ειδικότερα του Δήμου Αλεξάνδρειας. Το παρών θα δώσουν ο εκπρόσωπος της ΄Δημοτικής Συνεργασίας Πολιτών’ κύριος Βενιόπουλος Κωνσταντίνος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της ‘Λαϊκής Συσπείρωσης’ κύριος Αλευράς Χρήστος και τέλος, ο επίσης Δημοτικός Σύμβουλος της ‘Συνεργασίας Πολιτών του Δήμου Αλεξάνδρειας’ κύριος Σπυρίδης Χρήστος.
Η pella τηλεόραση δεσμεύεται ότι, αφού ακουστούν οι απόψεις των αντιπολιτεύσεων στους Δήμους σε μελλοντική εκπομπή να προβάλλει και του Δήμαρχους για να σχολιάσουν και να αναπτύξουν τις δικές τους γνώμες.