Σελίδες

About

23 Μαρτίου 2015

Tα παιδια του «Αλεξάνδρειου» 2ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών εθελοντες «στο δρόμο για την Ελπίδα»


Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας και υποστηρίζοντας το θεσμό του «Σύγχρονου Κοινωνικού Σχολείου» οι μαθητές της Β’ τάξης του «Αλεξάνδρειου» 2ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς, σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας θα βρεθούν «στο δρόμο για την Ελπίδα»


Θέλοντας να μυήσουμε τους μαθητές μας στις έννοιες του εθελοντισμού και της προσφοράς ώστε οι ίδιοι να αποτελέσουν μέσο αφύπνισης των συμπολιτών μας:
1. Διοργανώνουμε Bazzar φιλανθρωπικού χαρακτήρα από Παρασκευή 27/3/2015 έως Κυριακή 29/3/2015 με χειροποίητα εδέσματα και κατασκευές από τις μανούλες και τις δασκάλες των παιδιών, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μ.Βαρδινογιάννη «Ελπίδα». Γι’ αυτόν τον σκοπό ο δήμος Πέλλας θα παραχωρήσει 3 περίπτερα στον Πεζόδρομο για την έκθεση και πώληση των κατασκευών παιδιών-δασκάλων-γονέων.
2. Την Κυριακή 29/3/2015 στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας δρόμου με τίτλο «Στον δρόμο για την Ελπίδα». Μικροί , μεγάλοι, θα συγκεντρωθούν στον πεζόδρομο Γιαννιτσών (πλατεία ΕΠΟΝ). Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Στάμκος, καθώς και η χρυσή Ολυμπιονίκης του taekwondo κα. Μυστακίδου Έλλη.
Τόσο η κα Μυστακίδου όσο και η συμπολίτισσα μας πρωταθλήτρια του κλασικού μαραθωνίου Αθηνών κα Συκοπέτη Βασιλική, θα δώσουν τον ρυθμό του αγώνα. Στο σημείο τερματισμού τα παιδιά θα τιμηθούν από τον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο.