Σελίδες

About

21 Δεκεμβρίου 2015

Μεγάλη Νίκη για τους εφήβους του «Μέγα» στο παιχνίδι με τους Ίκαρους !


Σε μονόλογο εξελίχτηκε το τοπικό «ντέρμπι» που έγινε την Κυριακή 20-12-2015, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» το οποίο βρήκε τους έφηβους του «Μέγα» να παίρνουν το «ροζ» φύλλο του αγώνα, απέναντι στην ομάδα των Ικάρων με σκορ 59 – 35.
Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αλλά και σε ένα γεμάτο κλειστό γυμναστήριο, η ομάδα του «Μέγα» αν και τυπικά φιλοξενούμενη, ξεκίνησε προσπαθώντας από την αρχή να επιβάλει τον ρυθμό της.

Με ισχυρό όπλο την πάρα πολύ καλή της άμυνα, κράτησε την αντίπαλη ομάδα μακριά από το καλάθι της και βρέθηκε κλίνοντας το πρώτο δεκάλεπτο να προηγείται επτά – έντεκα (7 – 11). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η πολύ καλή άμυνα συνεχίστηκε δίνοντας όμως περισσότερες και πιο ώριμες επιλογές στην επίθεση κλείνοντας το ημίχρονο με το ευρύ σκορ δεκατρία – τριάντα τρία (13 – 33). Ξεκινώντας το τρίτο δεκάλεπτο η
ομάδα του «Μέγα» επέδειξε την ίδια ωριμότητα σε άμυνα και επίθεση κλείνοντας το δεκάλεπτο με σκορ είκοσι – σαρανταέξι (20-46). Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι έφηβοι του «Μέγα» έμειναν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους και κατάφεραν να τελειώσουν τον αγώνα με το τελικό σκορ τριάντα πέντε – πενήντα εννέα.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιάννης Κασιμίδης είπε τα εξής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι σε ένα δύσκολο παιχνίδι κατάφεραν να μείνουν συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά του παιχνιδιού και ο δεύτερος ότι με μεγάλη ωριμότητα κατάφεραν να εφαρμόσουν αμυντικά ότι δουλέψαμε στην προπόνηση την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα περιορίσαμε τα λάθη μας, και παίζοντας μια πάρα πολύ καλή άμυνα σε όλο το παιχνίδι καταφέραμε να έχουμε ένα εύκολο απόγευμα. Βέβαια η δουλεία μας δεν σταματάει εδώ γιατί πιστεύω και το έχω ξαναπεί ότι αυτά τα παιδιά έχουν να δώσουν πολλά και σαν ομάδα αλλά και ατομικά ο καθένας ξεχωριστά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές των Ικάρων και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους «φίλους του basketball» που γέμισαν σήμερα το κλειστό γυμναστήριο και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα για όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν.»

Τα δεκάλεπτα: A΄ 07-11, Β΄ 06-22, Γ΄ 07-13, Δ΄ 15-13.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης - Χ. Χαριτίδης):
Στόιτσης Κ. 3π, Βασιλειάδης Γ. 4π, Γοτουχίδης Α. 2π, Ρίσκος Θ., Μιχαηλίδης Π., Μπουτάκης Κ., Ελευθεριάδης Κ., Στόιτσης Γ. 34π, Τζαβέλας Γ., Χατζηλαμπρινός Σ. 16π, Κάλτσης Α., Μπουρονίκος Γ. 2π.

Ίκαροι Γιαννιτσών (Σπόντης Ν.- Σερέτης Θ.) : Σπόντης Σ. 18π, Μπατζάκης Γ., Μπέρμπερι Ε. 3π, Παπαδόπουλος Μ.,Φυτίλης Γ., Ντιούδης Π. 9π, Καράμπελας Χ., Τζέλα Μπεσιάν 5π., Χατζηιώαννίδης Κ., Ελευθεριάδης Κ.,Λυσίτσας Γ.,Αχτλατλής Χ.