Σελίδες

About

21 Δεκεμβρίου 2015

Έβδομη νίκη για το παιδικό!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΤΟΥ ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



Με νίκη συνέχισε στην όγδοη κατά σειρά αγωνιστική τις υποχρεώσεις του το παιδικό τμήμα μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών νικώντας την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του «Εύαθλου Πολυκάστρου» με σκορ 47 - 53, την Κυριακή 20-12-2015, στο κλειστό γυμναστήριο Πολύκαστρου.

Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε νωχελικά κάνοντας πολλά λάθη στην επίθεσή της, με αποτέλεσμα στο πρώτο δεκάλεπτο να χάνει με 4 πόντους (14-10). Στο δεύτερο δεκάλεπτο, με όπλο της την πολύ δυνατή άμυνα, κατάφερε να βρει και να επιβάλει τον ρυθμό της και επιθετικά, με αποτέλεσμα να «κλείσει» το ημίχρονο του αγώνα με σκορ 18 - 23.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μέγα με πολλά λάθη κυρίως στην επίθεση ,με χαμένους αιφνιδιασμούς και κακές άμυνες προσπάθησε να χτίσει μία διαφορά ασφαλείας όμως δεν τα κατάφερε και έτσι το παιχνίδι
κρίθηκε στις τελευταίες εύστοχες βολές διαμορφώνοντας το τελικό 47-53.
Ο προπονητής της ομάδας του Μέγα, Χαράλαμπος Χαριτίδης, μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε τα εξής: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου. Ήταν ένας αγώνας που δεν καταφέραμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας και δεν παίξαμε όμορφο basketball. Είχαμε κάποια ξεσπάσματα στην επίθεση αλλά δυστυχώς δεν είχαμε διάρκεια. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την διάρκειά μας μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε τα πολύ καλά μας διαστήματα ακόμα μεγαλύτερα. Υποτιμήσαμε στην αρχή τον αντίπαλό μας, χάσαμε την συγκέντρωσή μας και αυτό μας οδήγησε σε ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο. Πιστεύω ότι τα παιδιά μας έχουν την διάθεση να δουλέψουμε στο γήπεδο και να βελτιώσουμε τα λάθη μας παρουσιάζοντας ένα όμορφο σύνολο αλλά και να παίζουμε όμορφο basketball. Τέλος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους αθλητές του Εύαθλου και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παραβρέθηκε στον αγώνα και βοηθάει με την παρουσία του την προσπάθειά μας».

Τα δεκάλεπτα: A΄ 14-10, Β΄ 4-13, Γ΄ 14-11, Δ΄ 15-19.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Χ. Χαριτίδης) : Γραικός Γ. 7π, Βενιτσανόπουλος Α. 4π, Καλβάκης Θ. 7π, Βαφειάδης Α. 2π, Αναστασιάδης Γ., Καρολίδης Η. 3π, Μπάρπας Δ. 7π, Στόιτσης Κ. 23π., Σταφυλλίδης Α., Μυλωνάς Δ.

Εύαθλος Μακεδόνες (Γ. Παπαδόπουλος): Καρανικόλας Γ., Μηνοβγίδης Δ., Ζωιτσούδης Χ., Χαμουρούδης Θ., Τσερνικούδης Σ., Τσαλικόπουλος Κ., Παπαρίδης Κ. 13π, Μίτσης Π. 1π, Καλογεράκης Γ. 6π, Δούδης Γ. 1π, Γκιώσης Λ. 2π, Παυλίδης Ι. 24π.