Σελίδες

About

15 Μαρτίου 2016

Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Αστυνομικού Διευθυντή στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Ιωάννης Βακουφτσής, ο οποίος μετατέθηκε στην περιοχή μας μετά από δύο χρόνια θητείας στην Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης.


Οι δύο άντρες συζήτησαν για θέματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τόνισαν τη σημασία της συνεργασίας Περιφέρειας – Αστυνομίας – Πολιτών για την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Επιπλέον, ο Αστυνομικός Διευθυντής ανέφερε ότι οι υπηρεσίες και τα στελέχη είναι στη διάθεση των πολιτών για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που παρουσιάζονται στην καθημερινότητά τους.

Σε σύντομη δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Καλωσορίζω επίσημα το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Βακουφτσή και εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντά του και στο έργο του. Η συνεργασία Περιφέρειας και Αστυνομίας ήταν και θα παραμείνει άψογη, σε πολλά επίπεδα, διατηρώντας ισχυρούς τους συνεκτικούς δεσμούς της τοπικής κοινωνίας. Άλλωστε, η Αστυνομική Διεύθυνση και τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα αποτελούν παράγοντα σταθερότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, κάτι που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την τοπική οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη».