Σελίδες

About

24 Μαρτίου 2016

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗ

Συγχαρητήρια επιστολή για την αναβάθμιση και την τοποθέτηση του στη θέση του Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στον κ. Πέτρο Περδικάτση, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Θεοδωρίδη:


«Αγαπητέ Πέτρο,

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σου, ως Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας.

Η σημαντική εμπειρία και η μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία σου στην Ελληνική Αστυνομία αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχή θητεία που είμαι πεπεισμένος ότι θα έχεις και στη νέα σου θέση.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και καλή δύναμη. Θεωρώ δεδομένη την μελλοντική συνεργασία μας, όπως τόσα χρόνια άλλωστε, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων αφού η δημόσια ασφάλεια, η τήρησης της δημόσιας τάξης και η προστασία των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην καθημερινότητά τους αποτελούν κοινούς μας στόχους.

Σε ευχαριστώ, εύχομαι εις ανώτερα και ελπίζω η θητεία σου να συνοδευτεί από πολλές υπηρεσιακές και προσωπικές επιτυχίες.

Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης
Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας»