Σελίδες

About

22 Ιανουαρίου 2019

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Συνεχίζονται έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας οι εργασίες συντήρησης που εκτελούνται στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας.

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία θα συνεχίσει τις εργασίες συντήρησης —ασφαλτικές εργασίες— και την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019 έως και την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, στα παρακάτω σημεία:
  1. Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης- Έδεσσας) στο ρεύμα προς Έδεσσα και συγκεκριμένα από τη γέφυρα Ελευθερίου-Κορδελιού της Εθνικής Οδού έως την είσοδο της Χαλκηδόνας σε διάφορα τμήματα.
  2. Επί της Εθνικής Οδού αρ. 2 (Θεσσαλονίκης Έδεσσας) στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη (περί της Χ.Θ. 5+900,00) σε διάφορα τμήματα.
Επιπλέον, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών συντήρησης, θα πραγματοποιηθούν στα ίδια τμήματα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας και εργασίες καθαρισμού χώρου φυτών σε διαχωριστικές νησίδες και στα ερείσματά τους, από αύριο Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 έως και την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με ώρα έναρξης στις 7.00 το πρωί.
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.