Σελίδες

About

26 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ‏ Νικου Μανολογλου


Αποτέλεσμα εικόνας για mazda 
Ποιος είναι ο νέος αντιπρόσωπος της Mazda στην Ελλάδα


Η είδηση προ μηνών ότι η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Mazda κήρυξε πτώχευση έσκασε σαν.. βόμβα. Και αυτό διότι σχεδόν 100.000 ιδιοκτήτες έμεναν στον αέρα χωρίς να γνωρίζουν τι θα συμβεί ενώ έντονος ήταν ο προβληματισμός και για τις εγγυήσεις.

Τελικά μετά από αρκετές εβδομάδες η απόφαση πάρθηκε και η Mazda ξεκινά και πάλι από την αρχή. Σε επίπεδο after sales το κομμάτι αναλαμβάνει και επίσημα η Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από σήμερα 9 Σεπτεμβρίου οι συνεργάτες και οι πελάτες της Mazda  στη Ελλάδα θα μπορούν να προμηθεύονται γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ από το κέντρο διανομής της Mazda .
για την στην Βόρεια Ελλάδα και για την κεντρική Μακεδονία  εξουσιοδοτημένο service και τα ανταλλακτικά   είναι η εταιρία  ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Μ.ΕΠΕ  που βρίσκετε στο λιποχωρι Σκύδρας  τηλ. Επικοιν.  2381083088
 «Παρά τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, η Ελλάδα προσφέρει σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης για εμάς», τόνισε σε δηλώσεις του ο Heimo Egger, Διευθυντής Mazda Νοτιοανατολικής Ευρώπης. «Το πρώτο βήμα είναι να επικεντρωθούμε στη δημιουργία ενός νέου δικτύου εξουσιοδοτημένων επισκευαστών Mazda. Η πώληση νέων αυτοκινήτων είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει αργότερα.»

ΕΠΙΣΗΜΟ  ΔΙΚΤΥΟ  MAZDA  EUROPE
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΩΛΟΓΛΟΥ   Μ.ΕΠΕ
ΛΙΠΟΧΩΡΙ  ΣΚΥΔΡΑΣ
ΤΗΛ. 2381083088
ΚΙΝ.  6977586915